хедбг

Профил на компанијата

Chengdu Taiyi Energy Technology Development Co., Ltd. е основана во 2011 година, лоцирана во зоната за висока технологија Ченгду (Западна област) со регистриран капитал од 50 милиони јуани.Сега има 65 вработени, од кои 5 се истражувачи, 5 се персонал за контрола на квалитетот, 6 се технички персонал.

Компанијата го помина кинескиот центар за обезбедување квалитет GB/T 19001-2016/ISO 9001:2015 систем за управување со квалитет, GB/T 28001-2011/OHSAS 1801:2007 систем за управување со здравјето и безбедноста при работа, GB/T 24001/ISO1-2010 : 2015 година сертификација на системот за управување со животната средина, ја освои титулата „Квалификуван квалитет на производот, претпријатие задоволни клиенти“ во провинцијата Сечуан.Компанијата има лиценци за производство на производи отпорни на експлозија издадени од национални професионални организации, како што се CCC сертификација, IECEX, ATEX, CE, RoHS и други сертификати за квалификација.Тој е квалификуван снабдувач на Кинеската национална нафтена корпорација и Квалификуван давател на услуги на кинеската петрохемиска корпорација.

Компанијата главно дизајнира и произведува кола отпорни на експлозија, секаков вид светилки отпорни на експлозија и три отпорни на експлозија, електрични конектори отпорни на експлозија, контролни кутии отпорни на експлозија (жици) (кабинет), надворешна дистрибуција (напојување) за разни места отпорни на експлозија како што се нафтата, хемиската индустрија, рудниците за јаглен и воената индустрија.Кутија (кабинет), разводна кутија отпорна на експлозија, оперативна колона отпорна на експлозија, табла за дистрибуција на електрична енергија со среден и низок напон, комплет за дизел генератор и панел за автомобил, индустриски индукциски шпорет (шпорет), опрема и дополнителна опрема за систем за прочистување на течноста за дупчење и други производи.Со долгогодишна услуга на локациите на CNPC, Sinopec, CNOOC итн.

Потекло

Лоренс Џанг беше акционер на нафтена компанија.Подоцна, лидерот и Лоренс се судрија по прашањето на филозофијата.Лоренс мисли дека квалитетот е поважен од користа, затоа, во 2011 година, тој поднесе оставка и основаше своја компанија која главно е специјализирана за светло отпорно на експлозија.Тој сепак им кажа на своите вработени „добриот квалитет е повисок од користа“ дури и ако имало само 5 вработени за време на почетната фаза.

2013 година

1

Во 2013 година, компанијата имаше сопствена фабрика и магацин, реализирани сама да произведува и пласира.

2015 година

2015 година

Во 2015 година компанијата воспостави деловна соработка со PetroChina и Sinopec.

2020 година

2020 година

Во 2020 година, трговијата на компанијата беше погодена од новиот коронавирус, но сепак надмина многу тешкотии.

Статус кво

Компанијата го остварува својот сон за производство на производи во странство.И сега, светлата и кутиите отпорни на експлозија на компанијата се користат во различни дупчење во странство како што се проектот 90DB20 од Кувајт, 40LDB во Оман итн.

Зошто да не изберете нас?

x

Техничка предност

По 10 години истражување, пракса и повеќекратни подобрувања, компанијата има одредени предности во применливоста на производот, економичноста и безбедноста.

в

Предност во талентот

Компанијата располага со група на висококвалитетни, високообразовани професионалци кои знаат како да работат и се добри во управувањето.Обезбедува солидна гаранција за таленти и техничка поддршка за развојот на компанијата и услугите на клиентите.

р

Културна предност

По 10 години развој, компанијата формираше добра корпоративна култура со фокусирање на менаџментот, зајакнување на безбедноста, нагласување на квалитетот, промовирање норми, застапување цивилизација, промовирање размена и промовирање хармонија.

Основна идеја
Прагматично, иновативно, интензивно, квалитетно
Цели на услугата
Кориснички-центричен
Корпоративна визија
Направете висококвалитетни производи што корисниците можат да ги користат со доверба
bm

Обиколка на фабриката

Сега компанијата поседува фабрика со модерни стандарди која зафаќа површина од 5000 m² и канцелариски капацитети, повеќе од 100 вработени, од кои 15 лица се истражувачки кадар, 10 лица се персонал за контрола на квалитетот, 5 се персонал за надворешна трговија. Покрај тоа, компанијата има повеќе од 15 ЦПУ, прецизна машина за глодање, просторија за тестирање за стареење, интегрирана сфера, тестер за отпор на изолација и друга напредна опрема за производство. доказна светлина.


Испратете ни ја вашата порака:

Напишете ја вашата порака овде и испратете ни ја