headbg

Profil Perusahaan

Chengdu Taiyi Energy Technology Development Co., Ltd. diadegkeun dina 2011, lokasina di Chengdu High-tech Zona (Kabupatén Kulon) kalayan ibukota kadaptar 50 juta yuan.Ayeuna eta boga 65 staffs, nu diantarana, 5 - peneliti, 5 - tanaga kontrol kualitas, 6 - tanaga teknis.

Pausahaan lulus Cina Quality Assurance Center GB / T 19001-2016 / ISO 9001: 2015 sistem manajemen kualitas, GB / T 28001-2011 / OHSAS 1801: 2007 Sistim Manajemén kaséhatan sarta kaamanan Mikrobiologi, GB / T 24001-2016 / ISO 14001 : 2015 sertifikasi sistem manajemen lingkungan, meunang judul "Qualified Product Quality, Customer Wareg Perusahaan" di Propinsi Sichuan.Perusahaan ngagaduhan lisénsi produksi produk tahan ledakan anu dikaluarkeun ku organisasi profésional nasional, sapertos sertifikasi CCC, IECEX, ATEX, CE, RoHS sareng sertipikat kualifikasi anu sanés.Éta mangrupikeun panyadia mumpuni pikeun China National Petroleum Corporation sareng panyadia jasa Kualifikasi China Petrochemical Corporation.

Pausahaan utamana ngarancang jeung ngahasilkeun sistem sirkuit ngabeledug-bukti, sagala jinis lampu ledakan-bukti jeung tilu-bukti, panyambungna listrik ngabeledug-bukti, kotak kontrol ledakan-bukti (kabel) (kabinét), distribution outdoor (catu daya) pikeun sagala rupa. tempat-tempat tahan ledakan sapertos minyak bumi, industri kimia, tambang batubara, sareng industri militer.Box (kabinét), kotak simpang ngabeledug-bukti, kolom operasi ngabeledug-bukti, panel distribusi kakuatan tegangan sedeng jeung low, generator solar set jeung panel mobil, cooker induksi industri (kompor), pangeboran alat sistem purifikasi cairan jeung asesoris jeung produk lianna.Kalayan mangtaun-taun jasa di situs CNPC, Sinopec, CNOOC, jsb.

Asalna

Lawrence Zhang mangrupikeun pemegang saham perusahaan minyak bumi.Engké, pamimpin jeung Lawrence bentrok dina masalah filsafat.Lawrence nganggap kualitasna langkung penting tibatan kauntungan, janten, dina 2011, anjeunna mundur sareng ngadegkeun perusahaan nyalira anu khusus khusus dina lampu tahan ledakan.Anjeunna tetep nyarios ka stafna "kualitas anu saé langkung luhur tibatan kauntungan" sanaos ngan ukur 5 staf dina fase ngamimitian.

2013

1

Taun 2013, perusahaan ngagaduhan pabrik sareng gudang sorangan, sadar pikeun ngahasilkeun sareng pasar nyalira.

2015

2015

Dina 2015, pausahaan ngadegkeun gawé babarengan bisnis jeung PetroChina na Sinopec.

2020

2020

Dina taun 2020, perdagangan perusahaan kapangaruhan ku novel coronavirus, tapi éta masih tiasa ngatasi seueur kasusah.

Status quo

Pausahaan ngahontal impianna ngadamel produk ka luar negeri.Sareng ayeuna, lampu sareng kotak-kotak ledakan perusahaan dianggo dina sababaraha rig pangeboran luar negeri sapertos proyék 90DB20 Kuwait, 40LDB Oman jsb.

Naha milih urang?

x

Kauntungannana teknis

Saatos 10 taun éksplorasi, prakték, sareng perbaikan terus-terusan, perusahaan ngagaduhan sababaraha kaunggulan dina aplikasi produk, ékonomi, sareng kaamanan.

c

Kaunggulan bakat

Pausahaan ngabogaan grup kualitas luhur, professional dididik tinggi anu nyaho kumaha carana beroperasi sarta alus dina manajemen.Eta nyadiakeun jaminan bakat solid sarta rojongan teknis pikeun ngembangkeun parusahaan jeung layanan palanggan.

r

Kaunggulan budaya

Saatos 10 taun pangwangunan, perusahaan parantos ngawangun budaya perusahaan anu saé ku fokus kana manajemén, nguatkeun kaamanan, ngantebkeun kualitas, promosi norma, nyokong peradaban, promosi bursa, sareng promosi harmoni.

Gagasan Inti
Pragmatis, inovatif, intensif, kualitas
Tujuan Palayanan
Pamaké-centric
Visi Perusahaan
Jieun produk kualitas luhur nu pamaké bisa make kalawan kapercayaan
bm

Tur Pabrik

Ayeuna perusahaan gaduh pabrik standar modéren anu nyertakeun daérah 5000m² sareng fasilitas kantor, langkung ti 100 karyawan, dimana diantarana, 15 jalma mangrupikeun staf panaliti, 10 jalma mangrupikeun tanaga kontrol kualitas, 5 mangrupikeun tanaga perdagangan asing. parusahaan boga leuwih ti 15 CNC, mesin panggilingan precision, kamar test sepuh, integral tina lapisan, insulasi résistansi tester jeung equipment.Strong produksi canggih lianna kakuatan teknis, alat-alat teknis canggih tur kadali kualitas ketat nyieun produk-kelas munggaran, éta kami dipingpin ledakan- lampu buktina.


Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami