headbg

Profil Perusahaan

Chengdu Taiyi Energy Technology Development Co., Ltd. didegaké ing 2011, dumunung ing Chengdu High-tech Zone (West District) karo ibukutha kadhaptar saka 50 yuta yuan.Saiki duwe 65 staf, yaiku 5 minangka peneliti, 5 minangka personel kontrol kualitas, 6 minangka personel teknis.

Perusahaan lulus China Quality Assurance Center GB/T 19001-2016/ISO 9001:2015 sistem manajemen mutu, GB/T 28001-2011/OHSAS 1801:2007 sistem manajemen kesehatan dan keselamatan kerja, GB/T 24001-2016/ISO 14001 : 2015 sertifikasi sistem manajemen lingkungan, menang judhul "Qualified Product Quality, Customer Wareg Enterprise" ing Provinsi Sichuan.Perusahaan kasebut duwe lisensi produksi produk tahan bledosan sing ditanggepi dening organisasi profesional nasional, kayata sertifikasi CCC, IECEX, ATEX, CE, RoHS lan sertifikat kualifikasi liyane.Iku supplier qualified saka China National Petroleum Corporation lan China Petrochemical Corporation panyedhiya layanan Qualified.

Perusahaan utamane ngrancang lan mrodhuksi sistem sirkuit tahan bledosan, kabeh jinis lampu tahan bledosan lan lampu telu, konektor listrik bledosan, kothak kontrol (kabel) bledosan (kabinet), distribusi ruangan (sumber daya) kanggo macem-macem papan sing tahan bledosan kayata minyak bumi, industri kimia, tambang batu bara, lan industri militer.Kothak (kabinet), kothak prapatan bledosan, kolom operasi tahan bledosan, panel distribusi daya tegangan menengah lan rendah, set generator diesel lan panel mobil, kompor induksi industri (kompor), peralatan lan aksesoris sistem pemurnian cairan pengeboran lan produk liyane.Kanthi pirang-pirang taun layanan ing situs CNPC, Sinopec, CNOOC, lsp.

asale

Lawrence Zhang minangka pemegang saham perusahaan minyak bumi.Mengko, pimpinan lan Lawrence bentrok ing masalah filsafat.Lawrence mikir yen kualitas luwih penting tinimbang entuk manfaat, mula, ing 2011, dheweke mundur lan ngedegake perusahaan dhewe sing utamane khusus ing lampu tahan bledosan.Dheweke isih ngandhani stafe "kualitas apik luwih dhuwur tinimbang entuk manfaat" sanajan mung ana 5 staf nalika tahap wiwitan.

2013

1

Ing 2013, perusahaan duwe pabrik lan gudang dhewe, sing diwujudake kanggo ngasilake lan pasar dhewe.

2015

2015

Ing 2015, perusahaan nggawe kerjasama bisnis karo PetroChina lan Sinopec.

2020

2020

Ing taun 2020, perdagangan perusahaan kena pengaruh koronavirus novel, nanging isih bisa ngatasi akeh kesulitan.

Status quo

Perusahaan entuk impen nggawe produk menyang luar negeri.Lan saiki, lampu lan kothak bledosan perusahaan digunakake ing macem-macem rig pengeboran jaban rangkah kaya proyek 90DB20 Kuwait, 40LDB Oman lsp.

Apa milih kita?

x

Kauntungan teknis

Sawise 10 taun eksplorasi, praktik, lan dandan bola-bali, perusahaan kasebut duwe kaluwihan tartamtu babagan aplikasi, ekonomi, lan safety produk.

c

Kaluwihan bakat

Perusahaan kasebut duwe klompok profesional sing bermutu, berpendidikan tinggi sing ngerti cara kerja lan apik ing manajemen.Iki nyedhiyakake jaminan bakat lan dhukungan teknis sing kuat kanggo pangembangan lan layanan pelanggan perusahaan.

r

Kaluwihan budaya

Sawise pembangunan 10 taun, perusahaan wis mbentuk budaya perusahaan sing apik kanthi fokus ing manajemen, nguatake keamanan, nekanake kualitas, ningkatake norma, nyengkuyung peradaban, ningkatake pertukaran, lan ningkatake harmoni.

Ide Inti
Pragmatis, inovatif, intensif, kualitas
Tujuan Layanan
Panganggo-sentris
Visi Perusahaan
Gawe produk kanthi kualitas sing bisa digunakake pangguna kanthi yakin
bm

Tur Pabrik

Saiki perusahaan ndarbeni pabrik standar modern kang kalebu area 5000m² lan fasilitas kantor, luwih saka 100 karyawan, kang saka wong-wong mau, 15 wong minangka staf riset, 10 wong minangka personel kontrol kualitas, 5 minangka personel perdagangan manca. perusahaan wis luwih saka 15 CNC, mesin panggilingan tliti, kamar test tuwa, integrasi bal, insulasi resistance tester lan peralatan produksi majeng liyane.Kekuwatan technical kuwat, peralatan technical majeng lan kontrol kualitas ketat nggawe produk kelas siji, sing kita mimpin bledosan- lampu bukti.


Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita