хедбг

Фиксна екс-доказ осветлување

 • Chengdu Taiyi IEC сертификат Отпорен на експлозија LED светло со IP67

  Chengdu Taiyi IEC сертификат Отпорен на експлозија LED светло со IP67

  • Тип отпорен на експлозија со највисок степен отпорен на експлозија, кој може безбедно и сигурно да работи на запаливи и експлозивни опасни места.
  • Прифатете ја светилка за празнење гас со висок интензитет како извор на светлина, со висока прозрачна ефикасност, а просечниот работен век е повеќе од 10.000 часа.
  • Употребата на призматично калено стакло, без отсјај, може ефикасно да избегне непријатност и замор предизвикани од работниот и градежниот персонал.
  • Прифатете ја таблата за заштита на светлината и изведете прецизен дизајн на дистрибуција на светлина, подобрете ја стапката на искористување на ефикасноста на светлината и имате добар ефект за заштеда на енергија.
 • 2019 Кинеска фабричка површинска монтажна светилка за опасна локација

  2019 Кинеска фабричка површинска монтажна светилка за опасна локација

  LED светлата отпорни на експлозија можат да обезбедат конвенционално осветлување на опасни места, како што се рафинерии за нафта, бензински пумпи, дестилатори, пумпни станици, рудници, бродови, фабрики за бои и други места со висока влажност, висока температура и прашина.

  Нашите LED рефлектори отпорни на експлозија се лесни за инсталирање и имаат водечки век на траење на сијалицата од 100.000 часа и гаранција од 3 години (опционално 5 години).Ве молиме погледнете го стилот на нарачка подолу за да дознаете за нашите производи кои ги исполнуваат барањата.Ве молиме контактирајте не за цени или повеќе информации.

 • Квадратна алуминиумска легура на поплава, отпорна на експлозија

  Квадратна алуминиумска легура на поплава, отпорна на експлозија

  Рефлектори отпорни на експлозија се користат на опасни места каде што има запалив гас и прашина, и може да спречат лаци, искри и висока температура што може да се создадат во светилката да го запалат запаливиот гас и прашината во околината, за да се исполнат експлозијата -барања за доказ.

 • Chengdu Taiyi IP65 ATEX LED светилка за итни случаи отпорна на експлозија

  Chengdu Taiyi IP65 ATEX LED светилка за итни случаи отпорна на експлозија

  LED осветлувањето за итни случаи отпорно на експлозија е составено од 3,7V литиум-јонска заштита на животната средина батерија 2200mah;го исполнува новиот национален стандард отпорен на експлозија.Се напојува од 3,7V литиум-јонски за заштита на животната средина 2200mah напојување со батерија за итни случаи.Кога ќе се исклучи главното напојување, веднаш може да се вклучи осветлувањето отпорно на експлозија за итно осветлување, а може да се контролира и со надворешен прекинувач.

 • Лесна инсталација на површинско монтирано LED плафонско светло за фабрика, отпорно на експлозија

  Лесна инсталација на површинско монтирано LED плафонско светло за фабрика, отпорно на експлозија

  Светлата на платформата отпорни на експлозија се погодни за фиксно осветлување на запаливи и експлозивни места како што се петрохемиски постројки, нафтени платформи, бензински пумпи, простории за пумпи за нафта, претоварни станици итн.;Зона 1 и Зона 2 средини со експлозивни гасови;Околини за запалива прашина во зона 21 и зона 22.

 • Улична LED светилка ATEX LED од степен Exd IIB T4 IP66 отпорна на експлозија

  Улична LED светилка ATEX LED од степен Exd IIB T4 IP66 отпорна на експлозија

  Улични светилки отпорни на експлозија, највисока оценка за отпорност на експлозија од типот отпорен на експлозија, може безбедно да се користат на различни запаливи и експлозивни места.Тешките претпријатија што се користат за опасно производство, изградба на инженерски улични светилки, улични светилки отпорни на експлозија се дизајнирани за петрохемиски, хемиски, нафтени и други локации.

 • Светло со знак за излез за итни случаи за итни случаи, отпорно на експлозија

  Светло со знак за излез за итни случаи за итни случаи, отпорно на експлозија

  Значната светилка отпорна на експлозија е погодна за опасни средини како што се истражување на нафта, хемиска индустрија, воена индустрија и опасни места како што се танкери со нафта, и се користи како безбедносна инструкција за излез или како безбедносно упатство за евакуација во случај на струја прекин.

 • Светло за предупредување за авијација за пречки за навигација со соларна енергија

  Светло за предупредување за авијација за пречки за навигација со соларна енергија

  Светлата за воздухопловна опструкција отпорни на експлозии и без одржување се погодни за опкружување со опасен гас, зона 1, зона 2, околина со експлозивна прашина, зона 20, зона 21, зона 22, во опкружување со гас отпорно на експлозија од класа IIA IIB IIC, температурна група Т1-Т6 средина, екстракција и складирање на нафта Хемиски, лекови, текстил, печатење, воени објекти, светла, опасни места.

 • Сирена за предупредување за итни случаи отпорна на експлозија со строб светло

  Сирена за предупредување за итни случаи отпорна на експлозија со строб светло

  Звучниот и светлосниот аларм отпорен на експлозија (скратено како аларм) е некодиран аларм, кој е погоден за инсталација во средини со експлозивни гасови кои содржат температурна група од IIC (IIB) степен T6.Кога ќе се случи итен случај, како што е несреќа или пожар на местото на производство, пожарот Контролниот сигнал испратен од контролорот за аларм го активира колото за звучен и светлосен аларм, испраќа звучни и светлосни алармни сигнали и ја завршува целта на алармот.Алармот може да се користи и заедно со рачното копче за аларм за да се постигнат едноставни цели за звучен и светлосен аларм.Алармот може да се користи заедно со контролорот за аларм за пожар на кој било производител дома и во странство.Алармот прифаќа ултра светла LED цевка што емитува светлина, која е јасно видлива во 360 степени.

Испратете ни ја вашата порака:

Напишете ја вашата порака овде и испратете ни ја