хедбг
извршен директор

Писмо од менаџерот Лоренс

Chengdu Taiyi Energy Technology Development Co., Ltd. е основана во 2011 година и напредуваше во бранот пазарна економија.Преземајќи ја важната мисија за развој на кинеската електротехничка индустрија, по повеќе од десет години концентрирано работење и прилагодување и збогатување, China Electrical Engineering постигна скокна развој.

Компанијата им служи на PetroChina и Sinopec долги години и ги оправда очекувањата и се посвети на големи странски проекти.Од комплетен добавувач на опрема и добавувач на услуги до професионален добавувач на производи и добавувач на услуги горе на кинескиот пазар.Развојот на China Electrical Engineering е изведен од мудроста и потта на целиот персонал на CLP, благодарение на соработката и поддршката на партнерите од сите сфери на животот и е неразделен од љубовта и довербата на нашите клиенти.Додека создаваме економски придобивки, наша заложба и одговорност е активно да ја преземеме корпоративната општествена одговорност, да придонесеме за глобалниот економски развој и социјалниот напредок и да им се оддолжиме на сите вработени, партнери од сите сфери на животот и клиенти со резултатите од развојот.

Во услови на актуелното продлабочување на домашните реформи и прилагодувањето и промените на меѓународната економска структура, China Electric се соочува со поголеми можности и предизвици.За таа цел, ние секогаш ќе бидеме во чекор со темпото на времето и општеството, ќе ги поддржуваме основните вредности на „прагматични и претприемнички, реформи и промени, ориентирана кон луѓето и победничка соработка“, ќе бидеме храбри да иновираме, да напредуваме. , и се стремиме кон „интернационализирани услуги за инженерска индустрија за развој на повеќе индустрии“.Визијата на „Бизнис“ напредува.


Испратете ни ја вашата порака:

Напишете ја вашата порака овде и испратете ни ја