headbg

Profili i Kompanisë

Chengdu Taiyi Energy Technology Development Co., Ltd. u themelua në vitin 2011, me vendndodhje në Zonën e teknologjisë së lartë Chengdu (Distrikti Perëndimor) me një kapital të regjistruar prej 50 milionë juanë.Tani ajo ka 65 staf, në të cilët 5 janë studiues, 5 janë personel të kontrollit të cilësisë, 6 janë personel teknik.

Kompania kaloi Qendrën e Sigurimit të Cilësisë në Kinë GB/T 19001-2016/ISO 9001:2015 sistemin e menaxhimit të cilësisë, GB/T 28001-2011/OHSAS 1801:2007 sistemin e menaxhimit të shëndetit dhe sigurisë në punë, GB/T 24001-2010 : 2015 certifikimi i sistemit të menaxhimit mjedisor, fitoi titullin "Cilësia e produktit të kualifikuar, ndërmarrje e kënaqur me klientët" në Provincën Sichuan.Kompania ka licencat e prodhimit të produkteve rezistente ndaj shpërthimit të lëshuara nga organizata kombëtare profesionale, si certifikata CCC, IECEX, ATEX, CE, RoHS dhe certifikata të tjera kualifikimi.Është një furnizues i kualifikuar i Korporatës Kombëtare të Naftës së Kinës dhe ofruesit të kualifikuar të shërbimit të Korporatës Petrokimike të Kinës.

Kompania kryesisht projekton dhe prodhon sisteme qarku rezistent ndaj shpërthimit, të gjitha llojet e llambave rezistente ndaj shpërthimit dhe tre-rezistente, lidhëse elektrike kundër shpërthimit, kuti kontrolli (instalime elektrike) rezistente ndaj shpërthimit (kabinet), shpërndarje të jashtme (furnizimi me energji elektrike) për të ndryshme Vende rezistente ndaj shpërthimit si nafta, industria kimike, minierat e qymyrit dhe industritë ushtarake.Kuti (kabineti), kuti bashkimi rezistente ndaj shpërthimit, kolona funksionimi rezistente ndaj shpërthimit, paneli i shpërndarjes së energjisë me tension të mesëm dhe të ulët, kompleti i gjeneratorit me naftë dhe paneli i makinës, tenxhere me induksion industrial (sobë), pajisjet dhe aksesorët e sistemit të pastrimit të lëngjeve të shpimit dhe produkte të tjera.Me shumë vite shërbim në faqet e CNPC, Sinopec, CNOOC, etj.

Origjina

Lawrence Zhang ishte aksioner i një kompanie nafte.Më vonë, lideri dhe Lawrence u përplasën për çështjen e filozofisë.Lawrence mendon se cilësia është më e rëndësishme se përfitimi, prandaj, në vitin 2011, ai dha dorëheqjen dhe themeloi kompaninë e tij e cila kryesisht është e specializuar në dritën kundër shpërthimit.Ai ende u tha stafit të tij "cilësia e mirë është më e lartë se përfitimi" edhe nëse kishte vetëm 5 staf gjatë fazës së fillimit.

2013

1

Në vitin 2013, kompania kishte fabrikën dhe magazinën e saj, të realizuar për të prodhuar dhe tregtuar të gjitha vetë.

2015

2015

Në vitin 2015, kompania vendosi bashkëpunim biznesi me PetroChina dhe Sinopec.

2020

2020

Në vitin 2020, tregtia e kompanisë u ndikua nga koronavirusi i ri, por megjithatë kapërceu shumë vështirësi.

Status Quo

Kompania arrin ëndrrën e saj për të bërë produktin jashtë vendit.Dhe tani, dritat dhe kutitë e kompanisë kundër shpërthimit përdoren në pajisje të ndryshme shpimi jashtë shtetit si projekti 90DB20 i Kuvajtit, 40LDB i Omanit etj.

Pse na zgjodhet ne?

x

Avantazhi teknik

Pas 10 vitesh eksplorimi, praktike dhe përmirësimesh të përsëritura, kompania ka disa avantazhe në zbatueshmërinë e produktit, ekonominë dhe sigurinë.

c

Avantazhi i talentit

Kompania ka një grup profesionistësh me cilësi të lartë, me arsim të lartë, të cilët dinë të operojnë dhe janë të mirë në menaxhim.Ofron garanci solide për talentin dhe mbështetje teknike për zhvillimin e kompanisë dhe shërbimin ndaj klientit.

r

Avantazhi kulturor

Pas 10 vitesh zhvillimi, kompania ka formuar një kulturë të mirë korporative duke u fokusuar në menaxhim, duke forcuar sigurinë, duke theksuar cilësinë, duke promovuar normat, duke mbrojtur civilizimin, duke promovuar shkëmbimet dhe duke promovuar harmoninë.

Ideja kryesore
Pragmatike, inovative, intensive, cilësore
Qëllimet e Shërbimit
Me në qendër përdoruesin
Vizioni i Korporatës
Bëni produkte me cilësi të lartë që përdoruesit mund t'i përdorin me besim
bm

Turne në fabrikë

Tani kompania zotëron një fabrikë të standardeve moderne e cila mbulon një sipërfaqe prej 5000 m² dhe ambiente zyre, më shumë se 100 punonjës, në të cilët 15 persona janë staf kërkimor, 10 persona janë personel i kontrollit të cilësisë, 5 janë personel i tregtisë së jashtme. kompania ka më shumë se 15 CNC, makinë bluarje precize, dhomë testimi, sferë integruese, testues të rezistencës izoluese dhe pajisje të tjera të avancuara të prodhimit. Forca e fortë teknike, pajisjet teknike të avancuara dhe kontrolli i rreptë i cilësisë e bëjnë produktin e klasit të parë, që është shpërthimi ynë LED- dritë provë.


Na dërgoni mesazhin tuaj:

Shkruani mesazhin tuaj këtu dhe na dërgoni