sirahbg

Upami anjeun henteu nganggo lampu tahan ledakan di tempat-tempat ieu, akibatna parah teuing!

Kusabab fixtures cahaya biasa inevitably ngahasilkeun sparks listrik atawa ngabentuk surfaces panas salila operasi, sakali maranéhna minuhan campuran gas ngabeledug di situs produksi atawa nyalametkeun, éta bakal ngakibatkeun kacilakaan ledakan sarta ngabahayakeun kahirupan.

微信图片_20220805134010

Bagian listrik lampu biasa bakal kakeunaan langkung atanapi kirang.Alatan kasalahan listrik atawa garis sepuh, sakali aranjeunna datang kana kontak jeung gas ngabeledug sarta lebu combustible, aranjeunna bisa jadi BOOM!

Lampu ledakan-buktina tiasa nyegah busur, narik sareng suhu luhur anu tiasa dibangkitkeun di jero lampu tina ngahuru gas sareng lebu di lingkungan sakurilingna, supados nyumponan sarat buktina ledakan.

Lampu ledakan-bukti LED mangrupakeun jenis lampu ledakan-bukti.Prinsipna sami sareng lampu buktina ledakan, kecuali sumber cahayana nyaéta sumber lampu LED, anu ngarujuk kana sababaraha ukuran khusus anu dilaksanakeun pikeun nyegah panyalakan campuran ngabeledug sakuliling sapertos lingkungan gas ngabeledug, lingkungan lebu ngabeledug, gas gas. , jsb. Ukur lampu

Lampu ledakan-bukti LED ayeuna mangrupikeun lampu tahan ledakan anu paling éfisién énergi, cocog pikeun pétrokimia, kimia, farmasi sareng industri pamrosésan sareng manufaktur khusus sanésna, ogé gudang anu langkung khusus, bengkel sareng tempat-tempat di jero ruangan sareng luar anu peryogi cahaya banjir. .

Numutkeun kana "Standar pikeun Nangtukeun Bahaya Tersembunyi tina Kacilakaan Kasalametan Produksi Utama di Industri sareng Industri Perdagangan" (Edisi 2017), kaayaan di handap ieu tiasa ditangtukeun salaku bahaya disumputkeun utama.

Dina widang industri anu bahaya ngabeledug lebu, peralatan sareng fasilitas listrik anu tahan ledakan henteu dianggo di Zona 20 tempat bahaya ledakan lebu.

Dina industri metalurgi, cabinets gas diwangun di wewengkon densely populated, teu jauh ti fasilitas penting kayaning wangunan badag, gudang, komunikasi jeung hubs transportasi;alat bantu jeung fasilitas teu dilengkepan parabot ngabeledug-bukti nurutkeun syarat seuneu jeung ledakan-bukti;euweuh alat panyalindungan kilat dipasang dina luhureun kabinet.

Industri mesin sareng industri ringan teu acan nyetél peralatan sareng fasilitas listrik tahan ledakan saluyu sareng spésifikasi.


waktos pos: Aug-05-2022

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami