headbg
ceo

Surat ti Manajer Lawrence

Chengdu Taiyi Energy Technology Development Co., Ltd. diadegkeun dina 2011 sareng mekar dina gelombang ékonomi pasar.Nyandak kana misi penting tina ngembangkeun industri rékayasa listrik Cina urang, sanggeus leuwih ti sapuluh taun operasi kentel jeung adjustment jeung pengayaan, Cina Téknik Eléktro geus kahontal ngembangkeun leapfrog.

Pausahaan parantos ngalayanan PetroChina sareng Sinopec salami mangtaun-taun, sareng parantos nyumponan ekspektasi sareng bakti diri kana proyék asing utama.Ti supplier parabot lengkep jeung panyadia ladenan ka supplier produk profésional sarta panyadia ladenan hulu di pasar Cina.Ngembangkeun Téknik Listrik Cina diturunkeun tina hikmah sareng kesang sadaya staf CLP, berkat kerjasama sareng dukungan mitra ti sadaya lapisan kahirupan, sareng teu tiasa dipisahkeun tina cinta sareng amanah para nasabah.Nalika nyiptakeun kauntungan ékonomi, éta komitmen sareng tanggung jawab urang pikeun aktip ngalaksanakeun tanggung jawab sosial perusahaan, nyumbang kana pangwangunan ékonomi global sareng kamajuan sosial, sareng mayar sadayana karyawan, mitra ti sagala lapisan kahirupan, sareng para nasabah kalayan hasil pangwangunan.

Dina nyanghareupan deepening ayeuna reformasi domestik jeung adjustment sarta parobahan struktur ékonomi internasional, China Electric keur nyanghareupan kasempetan jeung tantangan gede.Pikeun tujuan ieu, urang bakal salawasna nuturkeun laju jaman jeung masarakat, uphold ajén-inajén inti "pragmatis jeung enterprising, reformasi jeung robah, jalma-berorientasi, jeung win-win gawé babarengan", kudu wani innovate, forge payun. , sarta narékahan pikeun "internationalized multi-industri ngembangkeun jasa industri rékayasa."Visi "Bisnis" maju.


Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami