sirahbg

Yen sampeyan ora nggunakake lampu tahan bledosan ing panggonan kasebut, akibate serius banget!

Amarga peralatan lampu biasa mesthi ngasilake percikan listrik utawa mbentuk permukaan panas sajrone operasi, yen ketemu campuran gas sing mbledhos ing situs produksi utawa nylametake, bakal nyebabake kacilakan bledosan lan mbebayani urip.

微信图片_20220805134010

Bagean listrik saka lampu biasa bakal katon luwih utawa kurang.Amarga kesalahan listrik utawa garis tuwa, yen kena kontak karo gas sing mbledhos lan bledug sing bisa diobong, bisa uga dadi BOOM!

Lampu bledosan bisa nyegah busur, cemlorot lan suhu dhuwur sing bisa diasilake ing njero lampu supaya ora ngobong gas lan bledug ing lingkungan sekitar, supaya bisa nyukupi syarat-syarat bledosan.

Lampu tahan bledosan LED minangka jinis lampu tahan bledosan.Prinsipe padha karo lampu bukti bledosan, kajaba sumber cahya yaiku sumber lampu LED, sing nuduhake macem-macem langkah khusus sing ditindakake kanggo nyegah panyebaran campuran bahan peledak ing saubengé kayata lingkungan gas sing mbledhos, lingkungan bledug sing mbledhos, gas gas. , etc. Ukur lampu

Lampu tahan bledosan LED saiki minangka lampu tahan bledosan sing paling efisien energi, cocok kanggo industri petrokimia, kimia, farmasi lan industri pangolahan lan manufaktur khusus liyane, uga gudang khusus, bengkel lan papan njero ruangan lan ruangan liyane sing mbutuhake lampu banjir. .

Miturut "Standar kanggo Nemtokake Bahaya Tersembunyi saka Kacilakan Keamanan Produksi Utama ing Industri lan Industri Perdagangan" (Edisi 2017), kahanan ing ngisor iki bisa ditemtokake minangka bebaya utama sing didhelikake.

Ing lapangan industri kanthi bebaya bledug bledug, peralatan lan fasilitas listrik sing tahan bledosan ora digunakake ing Zona 20 papan bahaya bledug.

Ing industri metalurgi, lemari gas dibangun ing wilayah sing padhet, ora adoh saka fasilitas penting kayata bangunan gedhe, gudang, pusat komunikasi lan transportasi;peralatan lan fasilitas tambahan ora dilengkapi peralatan bledosan-bukti miturut syarat geni lan bledosan-bukti;ora ana piranti proteksi kilat sing dipasang ing ndhuwur kabinet.

Industri mesin lan industri ringan durung nyiyapake peralatan lan fasilitas listrik sing tahan bledosan miturut spesifikasi.


Wektu kirim: Aug-05-2022

Kirim pesen kanggo kita:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita