banner1
banner2
banner3
banner01
about bg

ngeunaan-taiyi

tentang Kami

Chengdu Taiyi Energy Technology Development Co., Ltd.

Pausahaan lulus Cina Quality Assurance Center GB / T 19001-2016 / ISO 9001: 2015 sistem manajemen kualitas, GB / T 28001-2011 / OHSAS 1801: 2007 Sistim Manajemén kaséhatan sarta kaamanan Mikrobiologi, GB / T 24001-2016 / ISO 14001 : Sertifikasi sistem manajemen lingkungan 2015, meunang gelar "Kualitas Produk Berkualitas, Perusahaan Puas Pelanggan" di Propinsi Sichuan..

Tambih deui
  • national patent
    patén nasional
    76+
  • worldwide agency
    agénsi sakuliah dunya
    80+
  • company staff
    staf pausahaan
    300+

Loba rupa produk

produk urang

  • Runtuyan Lampu urut buktina
  • Mobile Ex-buktina cahaya
  • Ex-bukti Box
  • asesoris urut buktina
  • Produk lianna

Mobile Ex-buktina cahaya

Ex-bukti Box

asesoris urut buktina

  • application_more
    Listrik
    alat-alat sistem kontrol listrik jeung asesoris
    Listrik
    alat-alat sistem kontrol listrik jeung asesoris
    Listrik
    Electrical
  • application_more
    Situs konstruksi gas alam
    alat-alat sistem kontrol listrik jeung asesoris
    Listrik
    alat-alat sistem kontrol listrik jeung asesoris
    Listrik
    Electrical
  • application_more
    Pangeboran minyak
    alat-alat sistem kontrol listrik jeung asesoris
    Listrik
    alat-alat sistem kontrol listrik jeung asesoris
    Listrik
    Electrical
  • application_more
    SPBU
    alat-alat sistem kontrol listrik jeung asesoris
    SPBU
    alat-alat sistem kontrol listrik jeung asesoris
    SPBU
    gas station
ad-bg
  • Affordable Rates

    Ongkos Affordable

    Pamasangan teknisi di bumi tradisional sistem kaamanan bumi janten kirang.

  • 24/7 Support

    24/7 Rojongan

    Automasi bumi mangrupikeun tren anu gancang di antawis anu gaduh bumi sareng perusahaan kaamanan bumi.

  • Trustworthy

    Dipercanten

    Seueur anu gaduh bumi anu gaduh sistem kaamanan bumi henteu kantos ngagaduhan sistemna pareum.

  • Expert Staff

    Staf Ahli

    Unggal taun tim di Tinjauan System Kaamanan.com ulang evaluates daptar na tina kaamanan pangalusna.

news_bg
05/1922
news_bg
01/1022
news_bg
11/1721

Housewear & parabotan

warta parusahaan

ngarti

peryogi-a-solusi

Hubungi Kami Pikeun Pangalusna Naha anjeun hoyong terang langkung seueur, Urang tiasa masihan jawaban anjeun
Kirim surélék

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami