ulubg

Na'o le 3 minute!O le a e a'oa'o pe fa'apefea ona fa'ailoa mea lelei ma le le lelei o moli fa'amalama pa'u a LED.

Pe a feagai ma ituaiga uma o ituaiga ma maualuga pe maualalo tau, o le tele o tagata faʻatau e ono le iloa pe faʻafefea ona faʻatau ma iloa le va o le lelei ma le leaga.O iinei, ua ou otootoina 4 manatu mo tagata faʻatau e fesoasoani ia i latou ia mautinoa e faʻatau.

1. Le fa'ailoga fa'ailoga

O se auala faigofie ma faʻaogaina e iloagofie ai.O le afifiina i fafo o le moli LED e tatau ona makaina i faʻamatalaga e pei o le voltage faʻatatau, laina eletise, malosiaga faʻatatau, faʻailoga faʻailoga ma faʻailoga faʻamaonia e fesoʻotaʻi.E leai ni fa'ailoga fa'ailoga lolomi ma fa'ailoga fa'amaonia e feso'otai i luga o le afifiina i fafo o nisi o oloa maualalo.

2. O foliga vaaia

O le moli LED e fa'aogaina ai fa'aulu lanu e tolu-ulua'i, ma o le lanu o le paipa e pa'epa'e.A uma ona ufiufi i le lima, o le lanu o le a foliga paʻepaʻe.A fa'atau, e mafai e tagata fa'aoga ona tu'u fa'atasi moli LED e fa'atusatusa.O oloa e sili atu le lelei o le paipa ma le lapopo'a tutusa e masani lava o oloa gaosia tele, ma o le lelei e tele lava ina mautinoa.

E mafai fo'i ona fa'ailoaina le tulaga lelei o le moli fa'amalama pa'epa'e a le LED i lona atigi mea.O le atigi palasitika o le moli faʻamalama paʻu a le LED e faia i mea e faʻafefe ai le afi, e pei o le alumini alumini.A'o mea maualalo e faia i palasitika masani ma lamolemole ma iila.E i ai uiga o le faigofie ona faʻaleagaina ma mu.

3. Le vevela i le galuega

I lalo o tulaga faigaluega, o le vevela o le moli faʻamalama paʻu o le a le maualuga tele ma e mafai ona paʻi i lima.Afai o le oloa faʻatau e vevela tele i le taimi o galue, o lona uiga o loʻo i ai se faʻafitauli i lona tulaga lelei.E le gata i lea, afai e moli le moli o le moli o le moli o le LED, e faʻaalia ai foi o loʻo i ai se faʻafitauli i lona tulaga lelei.

4. Le faʻaogaina o le faʻalavelave faʻafefe eletise

O fesoʻotaʻiga eletise o se faʻailoga taua mo le suʻesuʻeina pe agavaa oloa eletise.O le mea lea, pe a faʻatau se moli faʻamalama paʻu LED, e mafai e tagata faʻaoga ona siaki pe o iai se faʻailoga talafeagai na pasia le suʻega i luga o le afifiina i fafo.

A fa'atau, e mafai e tagata fa'aoga ona fa'aoga le leitio pu'upu'u ma feololo mo su'ega.Fa'apipi'i le leitio i tafatafa o le moli fa'amalama pa'u a le LED pe a uma ona ola, ma mata'ituina le pisapisao i le leitio.O le maualalo o le pisapisao, o le sili atu lea o le fesoʻotaʻiga electromagnetic o le oloa.

Le au pele uma, o mea o loʻo taʻua i luga o manatu autu o aso nei.Afai e te fia iloa nisi faʻamatalaga o ituaiga uma o moli paʻu, faʻamolemole faʻafesoʻotaʻi Chengdu Taiyi Energy Technology Development Co., Ltd. lea e faʻapitoa i moli faʻamaʻi faʻalavelave, e pei o moli lolovaia o loʻo taʻua iinei.Faʻafeiloaʻi e faʻatalanoa, asiasi ma faʻatau.O le aufaigaluega uma a le kamupani o le a tautuaina oe ma le loto atoa.


Taimi meli: Apr-22-2021

Auina mai lau savali ia i matou:

Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou