ulubg

E masani le vevela o le moli galue malosi a'o fa'aoga?

E tele mea e mafua ai ona vevela le maa

  Mafuaaga o le vevela e mafua mai i maa lithium:

  1. A oʻo i le 0 le voltage o le maa, o le a matua tele lava le teteʻe i totonu o le maa, ma o le a faʻaumatia ai le tele o le taimi nei pe a faʻatonuina, ma e oʻo lava i le taimi nei o lau uta e le lava mo le faʻaaogaina.

  2. A uma ona oʻo le maa i le 0 voltage, o le vai i totonu o le maa e mago.I le taimi o le faʻatonuga, o mea mago e faʻafefeteina ma faʻatupuina le vevela.

  3. A maeʻa le voli o le maa e 0, atonu o loʻo i ai se micro-short circuit i totonu o le pou pito i totonu, lea e faʻaauau ai le faʻaogaina o le maa ma faʻamalo ai le vevela.

  O le mafuaaga autu e vevela ai le moliuila ona o le lamepa ma le IC poʻo le capacitor.

DSC09344

  O lopa moli e masani ona faʻaaogaina i moliuila o CREE lamp beads, Jingyuan ma isi ituaiga.E pei o lopa moli o loʻo faʻaaogaina e le matou kamupani o loʻo uma o le CREE lamp,

  Muamua, e malosi le susulu.tatalia le maualuga maualuga.

  Lona lua, o le ola ma le faʻatinoga o lopa moli e sili atu nai lo isi ituaiga.Afai ole taimi ole lamepa ole 1.2A.Afai e ausia e le moliuila le 1A, o le taimi nei e telē tele.E manaʻomia ona ia faʻaumatia le vevela mai fafo.Afai e fa'aogaina le 350Am, o le a le vevela le moliuila.Ae peitai, o le aafiaga o le susulu na faaitiitia foi.O se mea masani le vevela o le moliuila, ae afai e vevela tele, e tatau ona tape ma tuʻu i luga.

  I le faagasologa o le faaaogaina o le moliuila, o nisi moliuila o le a mafua ai ona vevela le tino.O se mea masani foi lea.Pe o se moliuila e pa'u po'o se moliuila LED, o le mataupu faavae o lona tuufaatasiga e tutusa.O le fa'atinoga o lopa molī ma isi vaega e mafua ai ona vevela le moliuila.O le moliuila e vevela ona o le faʻaalia o le galuega faʻapitoa e manaʻomia ai le malosi maualuga e ave ai le taʻavale, ma o le LED o le a faʻatupuina le tele o le vevela pe a ave taavale, o se mea masani.

DSC09331DSC09339

   O loʻo i luga o mea uma na faʻalauiloaina mo oe, ou te faʻamoemoe o le a fesoasoani ia te oe.Afai e te fia iloa atili le poto ma a matou oloa, e mafai ona e suʻesuʻeina la matou upega tafaʻilagi ma o le a matou tuʻuina atu ia te oe faʻamatalaga faʻapitoa.


Taimi meli: Ian-10-2022

Auina mai lau savali ia i matou:

Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou