headbg

Hvordan skille eksplosjonssikkert lys, LED-eksplosjonssikkert lys og vanlige LED-lys?

Jeg tror at når selgere holder kontakt med kunder i den eksplosjonssikre industrien vil alltid møte noen spørsmål som "Hva er eksplosjonssikkert lys? Hva er LED eksplosjonssikkert lys? eller Hva er forskjellen mellom eksplosjonssikkert lys og vanlig lys? LED lys?"Det er veldig vanskelig for selgere, spesielt de som nettopp begynner å gå inn i bransjen å svare på dette spørsmålet.Noen selskaper uten komplette styringssystemer har ikke trent opp sine ansatte, og de vet kanskje fortsatt ikke hvordan de skal svare på disse spørsmålene selv om de har jobbet i mer enn ett år.La oss nå lære om disse riktige svarene sammen.

1. Definisjonen av eksplosjonssikkert lys

Eksplosjonssikkert lys refererer til lys som brukes på noen farlige steder, for eksempel steder der det finnes brennbar gass og støv, og kan forhindre at lysbuer, gnister og høye temperaturer som kan genereres inne i lampen, antenner brennbare gasser og støv i det omkringliggende miljøet. for å oppfylle eksplosjonssikre kravene.

Ulike eksplosjonssikre nivåer og eksplosjonssikre former har forskjellige miljøer for brennbare gassblandinger.I henhold til kravene til forskjellige brennbare gassblandingsmiljøer, kan de eksplosjonssikre gradene av eksplosjonssikre lys deles inn i tre kategorier: IIA, IIB og IIC.Det finnes to typer eksplosjonssikre typer: full flammesikker type og kompositt flammesikker type, betegnet med henholdsvis (d) og (de).I tillegg har eksplosjonssikre lamper også to lyskilder: den ene er gassutladningslamper, for eksempel fluorescerende lamper, metallhalogenlamper, etc.;den andre er LED-lyskilder som er delt inn i chip- og COB-integrerte lyskilder.Tidligere brukte vi den første lyskilden.Nå, for å gå inn for energisparing og utslippsreduksjon, erstatter LED-lyskilder gradvis gassutladningslampene.

2.Second, definisjonen av LED-eksplosjonssikkert lys

Etter å ha forklart definisjonen av eksplosjonssikkert lys, tror jeg at alle enkelt kan finne ut hva LED-eksplosjonssikkert lys er.Det er riktig, det refererer til det eksplosjonssikre lyset med LED-lyskilde, som gjør hele lysstrukturen endret.Lyskildehulrommet til LED-eksplosjonssikre lampen er mye flatere enn lyskildehulrommet til gassutladningslampen, som er forårsaket av størrelsen på lyskilden.Og den eksplosjonssikre LED-lampen har en stor fordel at den trenger en drivende strømforsyning for å fungere, men nå kan teknologien legge til drivkraften inne i lampen, noe som gjør den vakrere og kompaktere uten å forsinke arbeidet.

3.Tredje, definisjonen av vanlig LED-lys

Vanlig LED-lys, som navnet tilsier, betyr at de ikke trenger å brukes på farlige steder som brennbar gass og støv.Det er selvsagt ingen krav til eksplosjonssikker karakter og eksplosjonssikker type.Vanligvis bruker vi dem i kontorer, korridorer, trapper, boliger osv. Alle er vanlige LED-lys.Den åpenbare forskjellen mellom dem og LED-eksplosjonssikkert lys er at førstnevnte ligger i belysning, og sistnevnte er ikke bare belysning, men eksplosjonssikker.Bare på denne måten kan vi unngå eksplosjoner som forårsaker farlige ytre miljøer, personsikkerhet og skade på eiendom.


Innleggstid: 22. april 2021

Send din melding til oss:

Skriv din melding her og send den til oss