ulubg

E masani ona vevela le moli galue malosi i le taimi o le faʻaaogaina?

E tele tulaga e mafua ai ona vevela le maa

1.5

Mafuaaga o le vevela e mafua mai i le maa lithium:

1. A oʻo i le 0 le voluma o le maa, o le a matua tele le teteʻe i totonu o le maa, o le a faʻaumatia le tele o le taimi nei pe a molia, ma e oʻo lava i le taimi nei o lau uta e le lava mo le faʻaaogaina.

2. A uma ona leai se voluma o le maa, e mago le vai i totonu o le maa.I le taimi o le faʻatonuga, o le mea mago e gaoioi malosi e faʻaosoina le vevela.

3. A maeʻa le maa e leai se voli, atonu o loʻo i ai se laʻititi puʻupuʻu i totonu o vaega pou i totonu, lea e faʻaauau ai le faʻaogaina o le maa ma faʻafefe ai le vevela.

O le mafuaaga autu e vevela ai le moliuila ona o lopa molī ma IC poʻo capacitors.

O lo'o lamepa e masani ona fa'aaogaina o moliuila o lo'o i ai lopa lamepa CREE, Epistar ma isi ituaiga.E pei o le matou kamupani'O lo'o moli o lo'o moli CREE,

Tasi, susulu malosi.E tele le au.

Lona lua, o le ola ma le faʻatinoga o lopa moli e sili atu nai lo isi ituaiga.Afai o lopa lamepa e tetee atu i le taimi nei e 1.2A.Afai o le moliuila o le 1A, ua tele naua le au.E mana'omia ona fa'amama le vevela, afai e fa'aogaina le 350 Am current, e le vevela le moliuila.Ae o le aafiaga o le susulu ua faaitiitia foi.O le fa'avevelaina o le moliuila o se mea masani, ae afai e matua'i vevela, tape ma tu'u e fa'afefe.

I le taimi o le faʻaaogaina o moliuila, o nisi moliuila o le a mafua ai ona vevela le tino.O se mea masani foi lea, pe o se moliuila e le paʻu poʻo se moliuila taʻitaʻia, o le mataupu faavae o lona tuufaatasiga e tutusa.O le fa'atinoga o lopa molī ma isi vaega e mafua ai ona vevela le moliuila.O le moliuila e maua ai le vevela ona o le iloa o le galuega faʻapitoa e manaʻomia ai le malosi maualuga e ave ai le taavale.E masani lava o le LED o le a fa'atupuina le tele o le vevela pe a fa'aosoina.

O loʻo i luga o mea uma na faʻalauiloaina mo oe, ou te faʻamoemoe o le a fesoasoani i tagata uma.Afai e te manaʻo e aʻoaʻo atili e uiga ia matou oloa, e mafai ona e vaʻavaʻai i la matou upega tafaʻilagi ma o le a matou tuʻuina atu ia te oe nisi faʻamatalaga faʻapolofesa.


Taimi meli: Sep-03-2021

Auina mai lau savali ia i matou:

Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou