headbg

Ngagantian 20W 40W IP65 Tri-buktina LED Lampu

Katerangan pondok:

Lampu tilu-bukti nujul kana tilu-buktina: waterproof, lebu-buktina, jeung anti-korosif.Bahan anti oksidasi sareng anti korosi khusus sareng cincin sealing silika gél dianggo pikeun ngahontal sarat panyalindungan lampu.Lampu ieu ngalaksanakeun perlakuan anti korosi, tahan cai sareng anti oksidasi dina papan kontrol sirkuit.Nargetkeun kana karakteristik dissipation panas low tina sealing kotak listrik, sirkuit kerja husus tina kontrol suhu calakan lampu tilu-bukti ngurangan suhu kerja tina inverter kakuatan sarta isolates sirkuit panyalindungan tina listrik kuat.Perawatan insulasi ganda tina konektor mastikeun kasalametan sareng reliabilitas sirkuit.Numutkeun lingkungan kerja saleresna tina lampu tilu-buktina, permukaan kotak pelindung lampu dirawat kalayan nano-disemprot Uap-bukti sarta perlakuan anti korosi pikeun nyegah asupna lebu jeung Uap.


Rincian produk

Tag produk

Parameter

Sumber Cahaya

Dipeunteun Daya (W)

Fluks Cahaya (Lm)

Umur hirup (h)

LED

40

5500

100000

LED

50

6600

100000

LED

60

7700

100000

LED

80

11000

100000

LED

100

13200

100000

LED

120

13200

100000

LED

150

16500

100000

LED

200

22000

100000

LED

300

33000

100000

LED

400

44000

100000

Fitur

  • Fungsi anti sorotan: Bagian transparan dioptimalkeun sareng dirarancang kalayan prinsip optik cahaya canggih, cahayana seragam sareng lemes, teu aya sorotan, teu aya hantu, sareng sacara efektif ngahindarkeun teu ngarareunah sareng kacapean para pekerja konstruksi.
  • Efisiensi lampu sareng hemat energi: Sumber cahaya anu dipilih gas gaduh efisiensi cahaya anu luhur, umur panjang, sareng umurna tiasa saluhur 30,000 jam;faktor kakuatan leuwih gede ti 0.9, efisiensi luminous tinggi, sarta transmitansi cahaya alus.
  • Fungsi anti Geter: Struktur anti Geter multi-kanal sareng desain terpadu mastikeun operasi aman jangka panjang dina lingkungan geter frekuensi tinggi sareng multi-frékuénsi.
  • Lingkungan lumaku: cangkang alloy-kakuatan tinggi, nyemprot permukaan husus sarta perlakuan sealing, bisa dipaké pikeun lila di lingkungan kasar kayaning suhu luhur, kalembaban sarta sagala rupa kaayaan corrosive.
  • Métode pamasangan: sababaraha metode pamasangan sapertos jinis korsi, jinis siling sareng jinis siling, pikeun adaptasi sareng kabutuhan cahaya di tempat kerja anu béda.Éléktronik sareng mékanis panyalindungan ganda, otomatis motong kakuatan saatos muka panutup, ningkatkeun kaamanan, stabilitas sareng reliabilitas panggunaan sareng perawatan.

Ringkesan

Lampu tri-bukti umumna dianggo di tempat-tempat dimana kabutuhan pencahayaan industri langkung korosif, lebu, sareng hujan, sapertos: pembangkit listrik, baja, petrokimia, kapal, tempat, tempat parkir, basement, jsb.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami