headbg

Rechargeable na Portabel Gudang Explosion-bukti Search Gawé Lampu kalawan Magnét

Katerangan pondok:

Gawé lila-lila sareng lampu darurat disayogikeun dina sababaraha situs sapertos operasi pamariksaan karéta api, patroli padamelan umum, pangropéa kendaraan, metalurgi, kakuatan pabrik, kakuatan jaringan, pencegahan banjir sareng relief bencana sareng industri sanésna.


Rincian produk

Tag produk

Parameter

Modél TY/SLED703
Sumber Cahaya LED
Fungsi Gawé lampu / lampu kuat / adsorption magnét
Dipeunteun Power 3*3W
Tegangan dipeunteun DC11.1V
Kapasitas batré 4400mAh
Beurat 1,42 kg
Ukuran 148mm * 115mm * 280mm
Waktos Cahaya 6-8H
Kelas IP IP65
Ex Marking Ex d IIC T6 Gb

Fitur

  • Produk ieu nganggo sumber lampu LED merek anu terkenal sacara internasional, gaduh ciri hemat energi, umur panjang sareng bebas pangropéa, kacaangan anu luhur, rentang cahaya anu kuat 500 méter, jarak katerangan anu efektif 300 méter, cahaya anu kuat kontinyu sakitar 10 jam, kacaangan anu luhur. , Lampu kerja kontinyu Waktu pencahyaan nyaéta 20 jam, anu sapinuhna nyumponan kabutuhan jam kerja, padamelan, sareng pamariksaan anu panjang.Lampu ogé dilengkepan lampu kerja ultra-lila sareng fungsi stroboscopic anu tiasa dianggo terus-terusan salami 50 jam dina hiji muatan.
  • Batré ngadopsi pak batré litium husus, nu teu boga memori, euweuh polusi, kapasitas tinggi, hirup siklus panjang, kinerja aman tur stabil, laju timer ngurangan, sarta bisa ngeusi batre tur discharged iraha wae.
  • Lampu dilengkepan fungsi ngecas batré telepon sélulér, anu tiasa nyumponan kabutuhan ngecas darurat telepon sélulér, sareng dilengkepan fungsi tampilan sacara real-time tina jumlah listrik, supados terang sésa-sésa. kakuatan listrik jeung waktu sadia lampu iraha wae.
  • Lampuna hampang sareng tiasa dibawa ku panangan atanapi dina taktak.Ogé boga fungsi adsorption magnét, nu merenah pikeun mawa sarta ngagunakeun.Panyekel lampu tiasa nyaluyukeun sudut katerangan ka luhur sareng ka handap dina jarak 120 °.Éta ogé tiasa dianggo salaku lampu méja mobile.
  • Desain struktural dioptimalkeun sarta husus dijieunna tina bahan karét bulletproof diimpor mastikeun yén produk bisa tahan dampak kuat, boga kinerja sealing alus, sarta bisa dianggo normal dina kaayaan cuaca parna kayaning hujan jeung salju.

Ringkesan

Perusahaan parantos lulus sertifikasi sistem kualitas ISO9001-2008, sareng produkna dikawasa sacara ketat saluyu sareng standar ISO9001.Produk dijamin salami sataun.Dina hiji taun, sagala kagagalan produk dina pamakéan normal bakal repaired ku parusahaan haratis.(Angkutan ditanggung ku pembeli)


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami