sirahbg

Multifunctional Strong Light Ledakan-bukti Lampu

Wengkuan aplikasi

Éta cocog pikeun kakuatan grid, kareta api, pétrokimia, médan minyak sareng sagala rupa perusahaan industri sareng pertambangan pikeun pamariksaan sareng pangropéa cahaya, sareng tiasa dianggo dina sababaraha tempat anu gampang kaduruk sareng ngabeledug salaku alat-alat cahaya mobile.

DSC09344

ciri kinerja

fungsi ledakan-bukti: Produk ieu sagemblengna dihasilkeun luyu jeung standar ledakan-bukti nasional, tipe ledakan-buktina boga tingkat ledakan-bukti pangluhurna, boga kinerja ledakan-bukti alus teuing jeung pangaruh anti statik, sarta bisa dianggo aman dina rupa-rupa tempat kaduruk jeung ngabeledug;

Éfisién sareng dipercaya: batré litium non-mémori énergi tinggi, kapadetan énergi anu luhur, kapasitas ageung, bébas polusi, ekonomis sareng ramah lingkungan, tiasa didaur ulang, kinerja suhu anu luhur sareng rendah, kamampuan panyalindungan muatan anu kuat, umur panjang, aman sareng dipercaya, sehat sarta aman, bisa dicas iraha wae , Saatos muatan pinuh, kapasitas gudang teu kudu kirang ti 95% tina kapasitas pinuh pikeun satengah taun, sarta teu kirang ti 80% tina kapasitas pinuh dina dua taun;

Praktis jeung hemat energi: Sumber lampu adopts impor husus ultra-luhur kacaangan sumber lampu LED, nu boga konsumsi énérgi low, efisiensi lampu tinggi, lampu lemes, teu sorotan, sarta henteu ngabalukarkeun kacapean visual panon operator 'sarta ngaronjatkeun efisiensi gawé. ;

Perlindungan calakan: Indikator kakuatan Humanized sareng desain fungsi peringatan tegangan low tiasa ngadeteksi daya batre iraha waé;lamun kakuatan teu cukup, lampu bakal otomatis ajakan pikeun ngecas;

Merenah tur fléksibel: desain unik, struktur lumrah, novél jeung geulis, waktu cahaya panjang, cahaya kontinyu pikeun leuwih ti 15 jam tanpa atenuasi, sirah lampu bisa wenang disaluyukeun dina rentang 135° jeung 180°, panjang fokus nyaeta adjustable, sarta euweuh cahaya sudut maot.lampu bisa magnetically adsorbed, nu basajan tur merenah ngagunakeun;desain struktur waterproof alus tiasa dianggo normal dina hujan, sarta boga kakuatan penetrating kuat ka halimun cai, cocog pikeun hujan jeung halimun poé sarta pamakéan darurat;

Gampang dianggo: Hand-diayakeun, adsorption magnét, nongkrong jeung métode cahaya séjén bisa dipaké, sarta éta gampang pikeun mawa.

Tparameter ékologis

tegangan dipeunteun: 3.7V

Kapasitas dipeunteun: 4.4Ah

kakuatan: 2 * 3W

hirup layanan rata: 100.000 h

Waktu pencahyaan kontinyu cahaya kuat: > 10h

Waktu cahaya kontinyu lampu gawé: > 15h

Panerangan: 2200Lx

waktos ngecas: <8h

Daur hirup batré: 1500 kali

Dimensi: panjang, rubak jeung jangkungna 220 * 103 * 86mm

Beurat: 0,38 kg


waktos pos: Aug-08-2022

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami