sirahbg

LED Lampu Tri-buktina

Halo sadayana, di dieu Xiaoping anu nulis artikel nu pondok pisan, sarta eusina teu aya gunana.Artikel ieu mawa anjeun lampu tri-bukti LED

DSC09197

Usum tiis geus kaliwat, jeung bulan pertengahan spring geus datang quietly.Naha babaturan alit anu ngangkat gajih di bumi salami usum tiris parantos ngamimitian ngarencanakeun sareng nyiapkeun perjalanan musim semi?Euh?!anjeun nanya ka kuring?Tangtu waé, nya éta naék ngaliwatan Gunung Siguniang.Diomongkeun ngeunaan hiking LED lampu tri-bukti mangrupa salah sahiji parabot indispensable, lampu tri-bukti LED dihasilkeun Chengdu Taiyi Energy Technology Development Co., Ltd. dipercaya pikeun minuhan kabutuhan Anjeun.

Titik kahiji nyaéta keragaman modus cahaya.Produk ieu nyadar switching tina 6 modus, pemicu pondok sakali cahaya, pemicu pondok kadua lampu bodas caang lemes, pemicu pondok tilu kali lampu bodas caang sedeng, pemicu pondok opat kali lampu bodas caang tinggi, pemicu pondok pemicu genep flashes beureum jeung biru, jeung pondok pemicu tujuh kali pikeun Cicing turun.

Titik kadua nyaéta umur batre anu kuat.Lampu tri-bukti LED outdoor hargana pikeun umur batre.Umur batre produk ieu tiasa ngahontal 8 jam dina modeu kacaangan luhur, sareng umur batre dina modeu sanésna tiasa ngahontal 20-30 jam.

Titik katilu nyaéta kinerja panyalindungan.Kinerja panyalindungan tina lampu tri-bukti LED ieu ngahontal IP68, anu cocog pikeun kalolobaan lingkungan luar.

Titik kaopat nyaéta keragaman ngecas.Lampu tri-bukti LED ieu dieusi ku kabel data USB, anu tiasa dihubungkeun ka pangecas, bank listrik, sareng komputer.Éta ogé tiasa dianggo salaku bank kakuatan pikeun ngeusi batre telepon anjeun.

Poin kalima nyaéta keragaman métodeu mawa.Bagian tukang lampu tri-bukti LED ieu dirarancang nganggo magnet sareng lanyard.Metodeu mawa bisa dipilih nurutkeun lingkungan lumaku.


waktos pos: Sep-13-2022

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami