headbg

Ledakan-bukti Kolom Operasi Anti corrosive

Katerangan pondok:

Kolom operasi ngabeledug-bukti nyaéta sistem kontrol fléksibel anu tiasa nyayogikeun palanggan unit kontrol standar atanapi lokal atanapi unit tampilan kalayan syarat khusus.Kami nyayogikeun tilu jinis kandang standar pikeun adaptasi sareng tilu kaayaan kontrol sareng tampilan anu béda.Dina waktos anu sami, dugi ka tilu cangkang ComEx tiasa digabungkeun pikeun dianggo dumasar kana kabutuhan anjeun.Ukuran kawat lead-in sirah tiasa M20x1.5 atanapi M25x1.5.Bahanna tiasa plastik atanapi logam.The palastik kalungguhan-di sirah langsung ngaco pikeun ngalereskeun, teu perlu tighten nut nu.Sirah timah logam dipasang ku pelat taneuh logam dina kotak.Hiji kolom operasi tiasa gaduh paling dua M20 lead-in huluna.Pikeun ngagampangkeun operasi di tempat, unggal kandang plastik dilengkepan ku plat nomer.


Rincian produk

Tag produk

Parameter

Tegangan dipeunteun Dipeunteun Ayeuna Jenis pamakéan Inlet Thread
témbok dipasang tipe sasak tipe kolom
380 6,10,16 AC-3 AC-4 G1/2"~G1 1/2" G1/2"~G1 1/2" G1"
Ex Marking Anti korosi Kelas Kelas IP Inlet Thread
témbok dipasang tipe sasak tipe kolom
ExedIIBT6=II2G Exed IIBT6(standar Éropa)
ExedIICT6=II2G ExedIICT6(standar Éropa)
DIP A20 TA,=II1D ExtD A20 T6(standar Éropa)
WF1 IP54,IP65* φ8-φ30 φ8-30 φ9-φ18

Fitur

  • Tuang cangkang alloy aluminium kalayan permukaan disemprot plastik.
  • Diwangun-di switch universal, tombol, ammeter (méter séjén bisa dipasang sakumaha diperlukeun), lampu indikator.
  • Switch ngabogaan leuwih ti 30 fungsi nu bisa kalawan bébas dipilih ku pamaké sarta bisa ngaropéa nurutkeun sarat.
  • Mékanisme operasi switch universal geus dioptimalkeun sarta dirancang pikeun jadi otomatis Blok, nu bisa mastikeun rotasi fléksibel tur euweuh jamming.
  • Kisaran ammeter ditangtukeun ku pangguna.
  • Pipa baja atanapi kabel kabel tiasa dianggo.
  • Papan ngaran pabrik produk ngan ukur ngagambarkeun eusi unit utama, sareng kode unggal sub-unit mangrupikeun parameter pesenan.
  • Minuhan sarat standar GB3836-2000 sareng IEC60079.

Ringkesan

Produk ieu cocog pikeun lokasi picilakaeun di Zona 1 sareng Zona 2 pikeun atmosfir gas ngabeledug.Hal ieu dipaké salaku AC 50Hz, tegangan pikeun 220/380V alat-alat kakuatan ngamimitian jeung eureun kontrol.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami