headbg

2020 Standar Atex Dipingpin Explosion Buktina Senter

Katerangan pondok:

Senter ledakan-bukti dipaké pikeun pajoang seuneu, kakuatan listrik, usaha industri jeung pertambangan jeung tempat kaduruk jeung ngabeledug séjén pikeun nyadiakeun cahaya mobile.Éta cocog pisan pikeun sagala rupa operasi lapangan, sapertos: eksplorasi géologis, eksplorasi pariwisata, patroli wates, patroli pertahanan basisir, nyalametkeun sareng relief bencana, operasi lapangan, operasi torowongan, pamariksaan bandara, pamariksaan karéta api, arkeologi sareng paréntah seuneu, panilitian kriminal, penanganan kacilakaan lalulintas, perbaikan kakuatan listrik Tungguan pamakéan pangabutuh cahaya.


Rincian produk

Tag produk

Parameter

Modél TY/SLED701
Bahan cangkang alloy aluminium
Sumber Cahaya chip diimpor LED
Tegangan dipeunteun DC3.7V
Dipeunteun Power 5W
Ukuran φ48*170MM
Beurat 250G

Fitur

  • Sumber cahaya ngadopsi LED kacaangan anu diimpor, anu hemat energi sareng efisiensi tinggi.Jarak irradiation éféktif tipe A bisa ngahontal leuwih ti 250 méter, sarta lampu kuat sarta lampu lemah bisa kalawan bébas switched.
  • Desain pinuh disegel, waterproof nepi ka 1 méter.Batré ngadopsi batré litium ramah lingkungan berkapasitas tinggi kalayan umur panjang sareng tingkat ngirangan diri.
  • cangkang boga perlakuan anti skid jero, nu hampang tur geulis;sajaba leungeun-diayakeun, Anjeun ogé bisa milih pikeun mawa lanyard buntut atawa taktak tali panjang.
  • Ngecas, discharging, sarta arus konstan ngadopsi chip kontrol calakan, sababaraha protections, aman tur efisien.

Ringkesan

Batré anyar atawa batré anu geus lila teu dipaké bisa jadi teu pinuh diaktipkeun alatan bahan aktip.Sacara umum, dua atanapi tilu siklus muatan arus rendah (0.1C) sareng perawatan discharge diperyogikeun sateuacan dianggo pikeun ngahontal kapasitas nominal.Batré anu teu dipaké pikeun lila kudu disimpen dina kaayaan muatan.Sacara umum, aranjeunna tiasa disimpen saatos ngecas 50% dugi ka 100% tina kakuatan.Disarankeun ngeusi batre sakali unggal tilu bulan pikeun mulangkeun kapasitas jenuh.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami