headbg

Produktet

 • Chengdu Taiyi IEC Certificate Explosion-proof LED Light with IP67

  Certifikata IEC Chengdu Taiyi Dritë LED rezistente ndaj shpërthimit me IP67

  • Lloji rezistent ndaj shpërthimit me shkallën më të lartë të rezistencës ndaj shpërthimit, i cili mund të funksionojë në mënyrë të sigurt dhe të besueshme në vende të rrezikshme të ndezshme dhe shpërthyese.
  • Përdorni llambën e shkarkimit të gazit me intensitet të lartë si burim drite, me efikasitet të lartë ndriçues dhe jetëgjatësia mesatare e shërbimit është më shumë se 10,000 orë.
  • Përdorimi i xhamit prizmatik, pa shkëlqim, mund të shmangë në mënyrë efektive shqetësimin dhe lodhjen e shkaktuar nga personeli i punës dhe i ndërtimit.
  • Miratoni tabelën mbrojtëse të dritës dhe kryeni një dizajn të saktë të shpërndarjes së dritës, përmirësoni shkallën e përdorimit të efikasitetit të dritës dhe keni efekt të mirë të kursimit të energjisë.
 • 2019 Chinese Factory Surface Mount Ex-proof Lamp for Hazardous Location

  Llambë ish-provë e montimit në sipërfaqe të fabrikës kineze 2019 për vendndodhje të rrezikshme

  Dritat LED rezistente ndaj shpërthimit mund të ofrojnë ndriçim konvencional në vende të rrezikshme, të tilla si rafineritë e naftës, stacionet e mbushjes së benzinës, distiluesit, stacionet e pompimit, miniera, anije, fabrika bojërash dhe vende të tjera me lagështi të lartë, temperaturë të lartë dhe pluhur.

  Prozhektorët tanë LED kundër shpërthimit janë të lehtë për t'u instaluar dhe kanë një jetëgjatësi të vlerësuar të llambës prej 100,000 orë në industri dhe një garanci 3-vjeçare (opsionale 5 vjet).Ju lutemi referojuni stilit të porosisë më poshtë për të mësuar rreth produkteve tona që plotësojnë kërkesat.Ju lutemi na kontaktoni për çmime ose më shumë informacion.

 • Square Alluminium Alloy explosion proof flood light

  Dritë kundër përmbytjeve, rezistente ndaj shpërthimit nga aliazh alumini katror

  Prozhektorët rezistent ndaj shpërthimit përdoren në vende të rrezikshme ku ka gaz dhe pluhur të ndezshëm dhe mund të parandalojnë harqet, shkëndijat dhe temperaturën e lartë që mund të krijohen brenda llambës nga ndezja e gazit të ndezshëm dhe pluhurit në mjedisin përreth, në mënyrë që të përballet me shpërthimin. -Kërkesat e provës.

 • Chengdu Taiyi IP65 ATEX Explosion Proof LED Emergency Light

  Chengdu Taiyi IP65 ATEX Dritë urgjence LED me rezistencë ndaj shpërthimit

  Ndriçimi i urgjencës led kundër shpërthimit është i përbërë nga bateria 3.7V e mbrojtjes së mjedisit me jon litium 2200mah;ai plotëson standardin e ri kombëtar kundër shpërthimit.Mundësohet nga një furnizim me energji urgjente të baterisë 3.7V me litium jon për mbrojtjen e mjedisit 2200mah.Kur ndërpritet rryma kryesore, mund të ndizet menjëherë ndriçimi rezistent ndaj shpërthimit për ndriçimin emergjent dhe mund të kontrollohet gjithashtu nga një çelës i jashtëm.

 • Easy Installation Surface Mounted Explosion-proof Led Ceiling Light for Factory

  Dritë tavani LED me instalim të lehtë të montuar në sipërfaqe, rezistente ndaj shpërthimit për fabrikë

  Dritat e platformës rezistente ndaj shpërthimit janë të përshtatshme për ndriçimin fiks në vende të ndezshme dhe shpërthyese si impiantet petrokimike, platformat e naftës, pikat e karburantit, dhomat e pompave të naftës, stacionet e transferimit, etj.;Mjediset me gaz shpërthyes të Zonës 1 dhe Zonës 2;Mjedise me pluhur të djegshëm të Zonës 21 dhe Zonës 22.

 • ATEX LED Explosion-proof Grade Exd IIB T4 IP66 LED Street Lamp

  Llamba LED ATEX LED e shkallës Exd IIB T4 IP66 rezistente ndaj shpërthimit

  Dritat e rrugëve rezistente ndaj shpërthimit, shkalla më e lartë rezistente ndaj shpërthimit të llojit rezistent ndaj shpërthimit, mund të përdoren në mënyrë të sigurtë në vende të ndryshme të ndezshme dhe shpërthyese.Ndërmarrjet e rënda të përdorura për prodhimin e rrezikshëm, ndërtimin e dritave inxhinierike të rrugëve, dritat e rrugëve të rezistueshme ndaj shpërthimit janë të dizajnuara për petrokimike, kimike, naftë dhe vende të tjera.

 • Rechargeable Led Double Head Explosion-proof Emergency Exit Sign Light

  Dritë me shenjë të daljes urgjente për daljen e urgjencës, e ringarkueshme me kokë të dyfishtë, rezistente ndaj shpërthimit

  Llamba e shenjës rezistente ndaj shpërthimit është e përshtatshme për mjedise të rrezikshme si kërkimi i naftës, industria kimike, industria ushtarake dhe vende të rrezikshme si cisternat e naftës, dhe përdoret si një udhëzim sigurie për daljen e sigurisë ose si një udhëzues sigurie evakuimi në rast të një rryme. ndërprerje.

 • Solar Powered Led Marine Navigation Aviation Obstacle Warning Light

  Drita paralajmëruese e pengesave të aviacionit të lundrimit detar me energji diellore

  Dritat penguese të aviacionit me karbon të ulët rezistent ndaj shpërthimit dhe pa mirëmbajtje janë të përshtatshme për mjedisin me gaz të rrezikshëm, zona 1, zona 2, mjedisi i pluhurit shpërthyes, zona 20, zona 21, zona 22, në mjedisin e gazit rezistent ndaj shpërthimit të klasës IIA IIB IIC, grupi i temperaturës T1-T6 mjedisi, nxjerrja dhe ruajtja e naftës Kimike, mjekësi, tekstile, printim, objekte ushtarake, drita, vende të rrezikshme.

 • Explosion-proof Alarm Emergency Warning Siren with Strobe Light

  Sirena paralajmëruese e urgjencës kundër shpërthimit me dritë strobe

  Alarmi i zërit dhe dritës kundër shpërthimit (shkurtuar si alarmi) është një alarm pa kod, i cili është i përshtatshëm për instalim në mjedise me gaz shpërthyes që përmbajnë grupin e temperaturës T6 të klasës IIC (IIB).Kur një emergjencë si aksidenti ose zjarri ndodh në vendin e prodhimit, zjarri Sinjali i kontrollit i dërguar nga kontrolluesi i alarmit aktivizon qarkun e alarmit të zërit dhe dritës, dërgon sinjale alarmi me zë dhe dritë dhe përfundon qëllimin e alarmit.Alarmi mund të përdoret gjithashtu në lidhje me butonin manual të alarmit për të arritur qëllime të thjeshta të alarmit të zërit dhe dritës.Alarmi mund të përdoret në lidhje me kontrolluesin e alarmit të zjarrit të çdo prodhuesi brenda dhe jashtë vendit.Alarmi miraton tub ultra të ndritshëm LED që lëshon dritë, i cili është qartë i dukshëm në 360 gradë.

 • Replacement 20W 40W IP65 Tri-proof LED Light

  Zëvendësim 20W 40W IP65 Dritë LED tre-rezistente

  Llamba tre-provë i referohet tre-provës: i papërshkueshëm nga uji, pluhuri-prova, dhe anti-gërryes.Për të arritur kërkesat e mbrojtjes së llambave përdoren materiale speciale antioksiduese dhe kundër korrozionit dhe unaza mbyllëse me xhel silicë.Kjo llambë kryen trajtime anti-korrozioni, rezistente ndaj ujit dhe antioksidimit në tabelën e kontrollit të qarkut.Duke synuar karakteristikat e shpërndarjes së ulët të nxehtësisë së vulosjes së kutisë elektrike, qarku i posaçëm i punës i llambës inteligjente të kontrollit të temperaturës me tre prova redukton temperaturën e punës të inverterit të fuqisë dhe izolon qarkun mbrojtës nga elektriciteti i fortë.Trajtimi i dyfishtë i izolimit të lidhësit siguron sigurinë dhe besueshmërinë e qarkut.Sipas mjedisit aktual të punës së llambës tre-rezistente, sipërfaqja e kutisë mbrojtëse të llambës trajtohet me nano-trajtim i spërkatur kundër lagështirës dhe kundër korrozionit për të parandaluar hyrjen e pluhurit dhe lagështisë.

 • 2020 Standard Atex Led Explosion Proof Flashlight

  Elektrik dore standard Atex Led 2020 rezistent ndaj shpërthimit

  Elektrik dore rezistente ndaj shpërthimit përdoren për zjarrfikje, energji elektrike, ndërmarrje industriale dhe minierash dhe vende të tjera të ndezshme dhe shpërthyese për të siguruar ndriçim celular.Është shumë i përshtatshëm për operacione të ndryshme në terren, si: eksplorim gjeologjik, eksplorim turistik, patrullë kufitare, patrullë mbrojtëse bregdetare, shpëtim dhe ndihmë në fatkeqësi, operacione në terren, operacione tunelesh, inspektime aeroporti, inspektime hekurudhore, arkeologji dhe komandë zjarri, hetim penal, Trajtimi i aksidenteve të trafikut, riparimet e energjisë elektrike Prisni për përdorimin e nevojave të ndriçimit.

 • Rechargeable and Portable Warehouse Explosion-proof Search Work Light with Magnet

  Drita e punës e kërkimit me magnet të ringarkueshme dhe portative, rezistente ndaj shpërthimit

  Puna për një kohë të gjatë dhe ndriçimi emergjent ofrohen në vende të ndryshme si operacionet e inspektimit hekurudhor, patrullat e punëve publike, mirëmbajtja e automjeteve, metalurgjia, energjia e fabrikës, energjia e rrjetit, parandalimi i përmbytjeve dhe ndihma nga fatkeqësitë dhe industri të tjera.

 • Customized Electronic Component Explosion-proof Electrical Control Box

  Kutia e kontrollit elektrik me komponentë elektronikë të personalizuar, rezistente ndaj shpërthimit

  Kutia e shpërndarjes elektrike rezistente ndaj shpërthimit BXP10-100 mund të sigurojë mbrojtje në vende të rrezikshme dhe mund të gjejë dhe zgjidhë probleme që në fillim, si industria petrokimike, punishte fabrike, industria minerare, industria e transmetimit të energjisë dhe lagështia e lartë, temperatura e lartë dhe pluhuri. Vendi.

  Seria jonë e kutive të shpërndarjes elektrike kundër shpërthimit (BXP10-100) është e pajisur me një guaskë të veçantë materiali, pjesë të brendshme fleksibël dhe të personalizueshme dhe ka një garanci 1-vjeçare.Ju lutemi referojuni tabelës së modelit të porositjes më poshtë për të mësuar rreth produkteve tona.Ju lutemi na kontaktoni për çmime ose më shumë informacion.

 • Positive Pressure Intelligent Explosion-proof Distribution Cabinet

  Kabineti i shpërndarjes inteligjent me presion pozitiv ndaj shpërthimit

  Kabineti i shpërndarjes së energjisë i tipit presion pozitiv kundër shpërthimit, kabineti elektrik me performancë të besueshme vulosjeje.Nën kontrollin e sistemit të kontrollit automatik, futet gazi mbrojtës dhe presioni në dhomën e presionit pozitiv është më i madh se presioni jashtë dhomës, i cili mund të sigurojë alarm nën presion në vende të rrezikshme dhe funksionin e tensionit të ulët. fikja mund të gjejë dhe zgjidhë problemin në kohën e parë të rrezikut, për shembull industria petrokimike, punishtet e fabrikave, industria minerare, industria e transmetimit të energjisë dhe vende të tjera me lagështi të lartë, temperaturë të lartë dhe pluhur.

 • YT/YZ/GZ IP54 1/3/4/5 pin 250v/400v Explosion Proof Socket and Plug

  Prizë dhe prizë YT/YZ/GZ IP54 1/3/4/5 pin 250v/400v kundër shpërthimit

  Pajisja plug-in-rezistente ndaj shpërthimit mund të sigurojë start-stop dhe konvertim kontrolli për motorin në vende të rrezikshme, të tilla si industria kimike, stacioni i benzinës, nafta, industria ushtarake dhe vende të tjera me lagështi të lartë, temperaturë të lartë dhe pluhur.

 • Explosion-proof Anti-corrosive Operating Column

  Kolona operative anti-korrozive rezistente ndaj shpërthimit

  Kolona e funksionimit kundër shpërthimit është një sistem kontrolli fleksibël që mund t'u sigurojë klientëve njësi standarde ose lokale të kontrollit ose njësi ekrani me kërkesa të veçanta.Ne ofrojmë tre lloje të mbylljeve standarde për t'u përshtatur me tre situata të ndryshme të kontrollit dhe shfaqjes.Në të njëjtën kohë, deri në tre predha ComEx mund të kombinohen për t'u përdorur sipas nevojave tuaja.Madhësia e kokës së telit mund të jetë M20x1.5 ose M25x1.5.Materiali mund të jetë plastik ose metal.Koka plastike e plumbit vidhohet drejtpërdrejt për t'u fiksuar, nuk ka nevojë të shtrëngoni dado.Koka metalike e plumbit është e fiksuar nga një pllakë metalike e tokës në kuti.Një kolonë funksionimi mund të ketë më së shumti dy koka hyrëse M20.Për të lehtësuar funksionimin në vend, çdo mbyllje plastike është e pajisur me një targë.

 • Best Selling Exd Explosion-proof Die Casting Aluminium Junction Box

  Kutia më e shitur e aluminit Exd, rezistente ndaj shpërthimit

  Kuti kryqëzimi rezistente ndaj shpërthimit Modeli i kutisë së kryqëzimit rezistent ndaj shpërthimit: BHD51-□ karakterizohet nga guaska e derdhur e aliazhit të aluminit, spërkatja e sipërfaqes, pamja e bukur.

 • Low Price Metric Explosion-proof Cable Gland

  Gjëndër kablloje metrike me çmim të ulët, rezistente ndaj shpërthimit

  Gjëndra kundër shpërthimit është një aksesor rezistent ndaj shpërthimit që përdoret në kabllot me kërkesë të lartë.Mund të instalohet në lidhjen midis portës së kabllove rezistente ndaj shpërthimit dhe pajisjes elektrike kundër shpërthimit.Mund të futet në kabllo dhe të rregullojë pozicionin për të arritur efekte mbyllëse dhe rezistente ndaj shpërthimit.Është rezistent ndaj shpërthimit Performancë superiore, strukturë e sigurt dhe e besueshme, instalim i thjeshtë dhe i përshtatshëm, nivel i lartë mbrojtjeje dhe avantazhe të tjera.Përdoret gjerësisht në naftë, kimike dhe vende të tjera që kërkojnë siguri elektrike dhe rezistente ndaj shpërthimit, veçanërisht i përshtatshëm për platformat në det të hapur dhe anijet që kërkojnë vende rezistente ndaj shpërthimit elektrik.

 • 75KW OEM Stainless Steel Design Electric Commercial Induction Burner Cooker

  75KW OEM çelik inox me djegës elektrik komercial me induksion

  Tenxherja me induksion, e njohur gjithashtu si tenxhere me induksion, është një produkt i revolucionit modern të kuzhinës.Nuk kërkon ngrohje me flakë të hapur ose përçueshmëri, por lejon që nxehtësia të gjenerohet drejtpërdrejt në fund të tenxhere, kështu që efikasiteti termik është përmirësuar shumë.Është një enë kuzhine me efikasitet të lartë dhe kursim energjie, e cila është krejtësisht e ndryshme nga të gjitha enë gatimi tradicionale me ngrohje ose përçueshmëri pa zjarr.Tenxherja me induksion është një pajisje elektrike gatimi e prodhuar sipas parimit të ngrohjes me induksion elektromagnetik.Ai përbëhet nga mbështjellje ngrohëse me induksion me frekuencë të lartë (mbështjellje ngacmuese), pajisje për konvertimin e fuqisë me frekuencë të lartë, kontrollues dhe enë gatimi feromagnetike në fund të tenxhere.Kur përdoret, një rrymë alternative kalon në bobinën e ngrohjes dhe një fushë magnetike alternative krijohet rreth spirales.Shumica e linjave të fushës magnetike të fushës magnetike alternative kalojnë nëpër trupin e tenxhere metalike dhe një sasi e madhe rryme vorbull gjenerohet në fund të tenxhere, duke gjeneruar kështu nxehtësinë e nevojshme për gatim.Nuk ka flakë të hapur gjatë procesit të ngrohjes, kështu që është i sigurt dhe higjienik.

 • Sieving Calcium Carbonate for Petroleum Proppant Ceramsite Sand Vibrating Screen

  Sitë karbonat kalciumi për ekranin vibrues të rërës me rërë të naftës Proppant

  Pseudonimi i ekranit vibrues quhet gjithashtu: filtri tredimensional vibrues filtri-makinë pluhur vibruese-ekran rrotullues vibrues-ekran vibrues-ekran vibrues-ekran vibrues-ekran i rrumbullakët-ekran rrethor vibrues.Duke përdorur parimin e ngacmimit të motorit me dridhje, materiali hidhet lart në sipërfaqen e ekranit dhe në të njëjtën kohë, ai lëviz përpara në një vijë të drejtë për t'u përshtatur në mënyrë të arsyeshme me ekranin në mënyrë që të arrihet qëllimi i skanimit.

 • Vacuum Deaerator with High Quality

  Deaerator me vakum me cilësi të lartë

  Degasser vakum është një pajisje e veçantë që përdoret për të përpunuar lëngun e shpimit të zhytur në gaz.Ai është i përshtatshëm për të gjitha llojet e pajisjeve mbështetëse dhe luan një rol të rëndësishëm në rivendosjen e peshës specifike të baltës, stabilizimin e performancës së viskozitetit të baltës dhe uljen e kostos së shpimit.Në të njëjtën kohë, mund të përdoret gjithashtu si një nxitës me fuqi të lartë.

 • Mud Cleaner Combined Bu Desander and Desilter

  Mud Cleaner i kombinuar Bu Desander dhe Desilter

  Makina e integruar e shkrirjes dhe shkrirjes është një lloj i ri i pajisjeve të kontrollit sekondar dhe terciar të lëndëve të ngurta për baltën e shpimit, i zhvilluar për t'iu përshtatur tendencës së zhvillimit të shpimit të naftës.Është një ciklon desander, një ciklon shkrirës dhe një ekran vibrues nën rrjedhje.Tre në një.Pastruesi i baltës së lëngut të shpimit ka një strukturë kompakte, një gjurmë të vogël dhe funksione të fuqishme.Është një zgjedhje ideale për pajisje pastrues me efikasitet të lartë për kontrollin e fazës së ngurtë dytësore dhe terciare të baltës së shpimit.

 • Impeller Diesel Dredger Sub Mercible Dredging Sand Pump Machine

  Impeller Diesel Dredger Sub Mercible Dredging Sand Pump Machine

  Pompa e rërës është një lloj pompe balte centrifugale, që përdoret për të transportuar suspension që përmban rërë, skorje, etj. Shtytësi është kryesisht i hapur.Veshja e pompës në përgjithësi ndahet në dy lloje, metal rezistent ndaj konsumit dhe gome rezistente ndaj konsumit.Përveç kësaj, injektoni ujë me presion të lartë në pjesën rrëshqitëse të boshtit të pompës për të parandaluar hyrjen e baltës dhe rërës në pjesën rrëshqitëse.Kjo lloj pompe mund të përdoret për përcjelljen e lëngjeve që përmbajnë lëndë të ngurta të trashë me madhësi grimcash mbi 48 rrjeta.

 • Innovative Decanter Centrifuge

  Centrifugë inovative Dekanter

  Centrifuga është një makinë që përdor forcën centrifugale për të ndarë grimcat e lëngshme dhe të ngurta ose çdo përbërës në një përzierje të lëngut dhe lëngut.Centrifuga përdoret kryesisht për të ndarë grimcat e ngurta në suspension nga lëngu, ose për të ndarë dy lëngjet e papajtueshme në emulsion me dendësi të ndryshme (për shembull, për ndarjen e kremit nga qumështi);mund të përdoret gjithashtu për të hequr lëngjet në trupat e ngurtë të lagësht, si p.sh. përdorimi i një lavatriçe për të tjerrë rrobat e thata të lagura;ndarësit e veçantë të tubave me ultra shpejtësi mund të ndajnë gjithashtu përzierje gazi me dendësi të ndryshme;përdorni karakteristikat e densitetit ose madhësisë së ndryshme të grimcave të ngurta në lëng për t'u vendosur me shpejtësi të ndryshme, dhe disa sedimentim Centrifuga mund të klasifikojë grimcat e ngurta gjithashtu sipas densitetit ose madhësisë së grimcave.

Na dërgoni mesazhin tuaj:

Shkruani mesazhin tuaj këtu dhe na dërgoni