kokëbg

Dritë LED tre-provë

Përshëndetje të gjithëve, këtu është Xiaoping që shkruajnë artikulli që është shumë i shkurtër, dhe përmbajtja është e kotë.Ky artikull ju sjell dritën LED tre-provë

DSC09197

Dimri i ftohtë ka kaluar dhe hëna e mesit të pranverës ka ardhur e qetë.A kanë filluar tashmë planifikimin dhe përgatitjen për udhëtimin e pranverës miqtë e vegjël që kanë rritur yndyrën në shtëpi gjatë gjithë dimrit?Uh?!me pyet mua?Sigurisht, është të ecësh nëpër malin Siguniang.Duke folur për ecje, drita LED tre-provë është një nga pajisjet e domosdoshme, drita LED tre-rezistente e prodhuar nga Chengdu Taiyi Energy Technology Development Co., Ltd. besohet se plotëson nevojat tuaja.

Pika e parë është diversiteti i mënyrave të ndriçimit.Ky produkt realizon ndërrimin e 6 mënyrave, shkrepëse e shkurtër një herë ndezje, këmbëzë e shkurtër e dytë dritë e bardhë e butë e shndritshme, shkrepëse e shkurtër tre herë dritë e bardhë mesatare e shndritshme, shkrepëse e shkurtër katër herë e lartë dritë e bardhë e ndezur, shkrepëse e shkurtër Aktivizon gjashtë ndezje të kuqe dhe blu, dhe këmbëza e shkurtër shtatë herë për t'u mbyllur.

Pika e dytë është se jetëgjatësia e baterisë është e fortë.Drita e jashtme LED tre-rezistente vlerësohet për jetëgjatësinë e baterisë.Jetëgjatësia e baterisë së këtij produkti mund të arrijë 8 orë në modalitetin me ndriçim të lartë, dhe jetëgjatësia e baterisë në mënyrat e tjera mund të arrijë 20-30 orë.

Pika e tretë është performanca e mbrojtjes.Performanca e mbrojtjes së kësaj drite LED me tre rezistencë arrin IP68, e cila është e përshtatshme për shumicën e mjediseve të jashtme.

Pika e katërt është diversiteti i karikimit.Kjo dritë LED tre-rezistente ngarkohet me një kabllo të dhënash USB, e cila mund të lidhet me karikues, bankë energjie dhe kompjuterë.Mund të përdoret gjithashtu si një bankë energjie për të karikuar telefonin tuaj.

Pika e pestë është diversiteti i metodave të bartjes.Pjesa e pasme e kësaj drite LED tre-rezistente është projektuar me magnet dhe litarë.Metoda e bartjes mund të zgjidhet sipas mjedisit të aplikueshëm.


Koha e postimit: Shtator-13-2022

Na dërgoni mesazhin tuaj:

Shkruani mesazhin tuaj këtu dhe na dërgoni