kokëbg

Ndriçim fiks ex-provë

 • Certifikata IEC Chengdu Taiyi Dritë LED rezistente ndaj shpërthimit me IP67

  Certifikata IEC Chengdu Taiyi Dritë LED rezistente ndaj shpërthimit me IP67

  • Lloji rezistent ndaj shpërthimit me shkallën më të lartë të rezistencës ndaj shpërthimit, i cili mund të funksionojë në mënyrë të sigurt dhe të besueshme në vende të rrezikshme të ndezshme dhe shpërthyese.
  • Përdorni llambën e shkarkimit të gazit me intensitet të lartë si burim drite, me efikasitet të lartë ndriçues dhe jetëgjatësia mesatare e shërbimit është më shumë se 10,000 orë.
  • Përdorimi i xhamit prizmatik, pa shkëlqim, mund të shmangë në mënyrë efektive shqetësimin dhe lodhjen e shkaktuar nga personeli i punës dhe i ndërtimit.
  • Miratoni tabelën mbrojtëse të dritës dhe kryeni një dizajn të saktë të shpërndarjes së dritës, përmirësoni shkallën e përdorimit të efikasitetit të dritës dhe keni efekt të mirë të kursimit të energjisë.
 • Llambë ish-provë e montimit në sipërfaqe të fabrikës kineze 2019 për vendndodhje të rrezikshme

  Llambë ish-provë e montimit në sipërfaqe të fabrikës kineze 2019 për vendndodhje të rrezikshme

  Dritat LED rezistente ndaj shpërthimit mund të ofrojnë ndriçim konvencional në vende të rrezikshme, si rafineritë e naftës, stacionet e mbushjes së benzinës, distiluesit, stacionet e pompimit, miniera, anije, fabrika bojërash dhe vende të tjera me lagështi të lartë, temperaturë të lartë dhe pluhur.

  Prozhektorët tanë LED kundër shpërthimit janë të lehtë për t'u instaluar dhe kanë një jetëgjatësi të vlerësuar të llambës prej 100,000 orë në industri dhe një garanci 3-vjeçare (opsionale 5 vjet).Ju lutemi referojuni stilit të porosisë më poshtë për të mësuar rreth produkteve tona që plotësojnë kërkesat.Ju lutemi na kontaktoni për çmime ose më shumë informacion.

 • Dritë kundër përmbytjeve, rezistente ndaj shpërthimit, aliazh alumini katror

  Dritë kundër përmbytjeve, rezistente ndaj shpërthimit, aliazh alumini katror

  Prozhektorët rezistent ndaj shpërthimit përdoren në vende të rrezikshme ku ekzistojnë gaz dhe pluhur të ndezshëm dhe mund të parandalojnë harqet, shkëndijat dhe temperaturën e lartë që mund të krijohen brenda llambës nga ndezja e gazit të ndezshëm dhe pluhurit në mjedisin përreth, në mënyrë që të përballet me shpërthimin. -Kërkesat e provës.

 • Chengdu Taiyi IP65 ATEX Dritë urgjence LED me rezistencë ndaj shpërthimit

  Chengdu Taiyi IP65 ATEX Dritë urgjence LED me rezistencë ndaj shpërthimit

  Ndriçimi i urgjencës led kundër shpërthimit është i përbërë nga bateria 3.7V e mbrojtjes mjedisore me jon litium 2200mah;ai plotëson standardin e ri kombëtar kundër shpërthimit.Mundësohet nga një bateri emergjente për mbrojtjen e mjedisit 3.7V jon litium 2200mah.Kur ndërpritet rryma kryesore, mund të ndizet menjëherë ndriçimi rezistent ndaj shpërthimit për ndriçimin emergjent dhe mund të kontrollohet gjithashtu nga një çelës i jashtëm.

 • Dritë tavani LED me instalim të lehtë, të montuar në sipërfaqe, rezistente ndaj shpërthimit për fabrikë

  Dritë tavani LED me instalim të lehtë, të montuar në sipërfaqe, rezistente ndaj shpërthimit për fabrikë

  Dritat e platformës rezistente ndaj shpërthimit janë të përshtatshme për ndriçimin fiks në vende të ndezshme dhe shpërthyese si impiantet petrokimike, platformat e naftës, pikat e karburantit, dhomat e pompave të naftës, stacionet e transferimit, etj.;Mjediset me gaz shpërthyes të Zonës 1 dhe Zonës 2;Mjedise me pluhur të djegshëm të Zonës 21 dhe Zonës 22.

 • Llamba LED ATEX LED e shkallës Exd IIB T4 IP66 rezistente ndaj shpërthimit

  Llamba LED ATEX LED e shkallës Exd IIB T4 IP66 rezistente ndaj shpërthimit

  Dritat e rrugëve rezistente ndaj shpërthimit, shkalla më e lartë rezistente ndaj shpërthimit të llojit rezistent ndaj shpërthimit, mund të përdoren në mënyrë të sigurtë në vende të ndryshme të ndezshme dhe shpërthyese.Ndërmarrjet e rënda të përdorura për prodhimin e rrezikshëm, ndërtimin e dritave inxhinierike të rrugëve, dritat e rrugëve të rezistueshme nga shpërthimi janë të dizajnuara për petrokimike, kimike, naftë dhe vende të tjera.

 • Dritë me shenjë të daljes urgjente për daljen e urgjencës, e ringarkueshme me kokë të dyfishtë, rezistente ndaj shpërthimit

  Dritë me shenjë të daljes urgjente për daljen e urgjencës, e ringarkueshme me kokë të dyfishtë, rezistente ndaj shpërthimit

  Llamba e shenjës kundër shpërthimit është e përshtatshme për mjedise të rrezikshme si kërkimi i naftës, industria kimike, industria ushtarake dhe vende të rrezikshme si cisternat e naftës, dhe përdoret si një udhëzim sigurie për daljen e sigurisë ose si një udhëzues sigurie evakuimi në rast të një rryme. ndërprerje.

 • Drita paralajmëruese e pengesave të aviacionit të lundrimit detar me energji diellore

  Drita paralajmëruese e pengesave të aviacionit të lundrimit detar me energji diellore

  Dritat penguese të aviacionit me karbon të ulët rezistent ndaj shpërthimit dhe pa mirëmbajtje janë të përshtatshme për mjedisin me gaz të rrezikshëm, zona 1, zona 2, mjedisi i pluhurit shpërthyes, zona 20, zona 21, zona 22, në mjedisin e gazit rezistent ndaj shpërthimit të klasës IIA IIB IIC, grupi i temperaturës T1-T6 mjedisi, nxjerrja dhe ruajtja e naftës Kimike, mjekësi, tekstile, printim, objekte ushtarake, drita, vende të rrezikshme.

 • Sirena paralajmëruese e urgjencës kundër shpërthimit me dritë strobe

  Sirena paralajmëruese e urgjencës kundër shpërthimit me dritë strobe

  Alarmi i zërit dhe dritës kundër shpërthimit (shkurtuar si alarmi) është një alarm jo i koduar, i cili është i përshtatshëm për instalim në mjedise me gaz shpërthyes që përmbajnë grupin e temperaturës T6 të klasës IIC (IIB).Kur ndodh një emergjencë si një aksident ose zjarr në vendin e prodhimit, zjarri Sinjali i kontrollit i dërguar nga kontrolluesi i alarmit aktivizon qarkun e alarmit të tingullit dhe dritës, dërgon sinjale alarmi me zë dhe dritë dhe përfundon qëllimin e alarmit.Alarmi mund të përdoret gjithashtu në lidhje me butonin manual të alarmit për të arritur qëllime të thjeshta të alarmit të zërit dhe dritës.Alarmi mund të përdoret në lidhje me kontrolluesin e alarmit të zjarrit të çdo prodhuesi brenda dhe jashtë vendit.Alarmi miraton tub ultra të ndritshëm LED që lëshon dritë, i cili është qartë i dukshëm në 360 gradë.

Na dërgoni mesazhin tuaj:

Shkruani mesazhin tuaj këtu dhe na dërgoni