headbg
ceo

Një letër nga menaxheri Lawrence

Chengdu Taiyi Energy Technology Development Co., Ltd. u themelua në vitin 2011 dhe lulëzoi në valën e ekonomisë së tregut.Duke marrë përsipër misionin e rëndësishëm të zhvillimit të industrisë së inxhinierisë elektrike të Kinës, pas më shumë se dhjetë vjet funksionimi të përqendruar dhe rregullimi dhe pasurimi, China Electrical Engineering ka arritur një zhvillim të shpejtë.

Kompania i ka shërbyer PetroChina dhe Sinopec për shumë vite, dhe ka përmbushur pritshmëritë dhe i është përkushtuar projekteve të mëdha të huaja.Nga një furnizues i plotë pajisjesh dhe ofrues shërbimi në një furnizues profesionist produkti dhe ofrues shërbimi në rrjedhën e sipërme në tregun kinez.Zhvillimi i China Electrical Engineering rrjedh nga mençuria dhe djersa e të gjithë stafit të CLP, falë bashkëpunimit dhe mbështetjes së partnerëve nga të gjitha sferat e jetës, dhe është i pandashëm nga dashuria dhe besimi i klientëve tanë.Gjatë krijimit të përfitimeve ekonomike, është angazhimi dhe përgjegjësia jonë që të marrim në mënyrë aktive përgjegjësinë sociale të korporatës, të kontribuojmë në zhvillimin ekonomik global dhe përparimin social dhe t'i shpërblejmë të gjithë punonjësit, partnerët nga të gjitha sferat e jetës dhe klientët me rezultatet e zhvillimit.

Përballë thellimit aktual të reformave të brendshme dhe rregullimeve dhe ndryshimeve të strukturës ekonomike ndërkombëtare, China Electric po përballet me mundësi dhe sfida më të mëdha.Për këtë qëllim, ne do të vazhdojmë gjithmonë me ritmin e kohës dhe shoqërisë, do të mbështesim vlerat thelbësore të "pragmatike dhe sipërmarrëse, reforma dhe ndryshimi, të orientuar drejt njerëzve dhe bashkëpunimi fitues", të jemi të guximshëm për të inovuar, për të ecur përpara. , dhe përpiqen për "shërbime të industrisë inxhinierike të zhvillimit ndërkombëtar të shumë industrive."Vizioni i “Biznesit” po avancon.


Na dërgoni mesazhin tuaj:

Shkruani mesazhin tuaj këtu dhe na dërgoni