headbg

Nevýbušná séria Taiyi – Svetlomet série F30 odolný proti výbuchu

Nevýbušné svetlomety série Taiyi F30 sa používajú hlavne na nahradenie tradičných metalhalogenidových lámp používaných v špecifických oblastiach a na zabezpečenie veľkoplošného osvetlenia objektov, ktoré potrebujú osvetlenie.

Výbušné lampy stále častejšie fungujú na špecifických miestach každodenného života.Dovoľte mi zaviesť všetkých do sveta reflektorov odolných voči výbuchu.

47637df0wKj0iWCvLP6AD7HLAALtMYPqz9U124

Hlavné výhody sú:

1. Efekt úspory energie je výraznejší.V porovnaní s tradičným svetelným zdrojom je úspora energie LED nevýbušného svetlometu až 70%.

2. Inštalácia je jednoduchšia, demontáž je pohodlnejšia a použiteľný rozsah je širší.

3. Úroveň ochrany je až IP67, čo má lepšiu odolnosť proti výbuchu, vode a korózii.

4.LED reflektory odolné voči výbuchu sú vhodné pre všeobecné osvetlenie a prevádzkové osvetlenie v miestach, ako je ropa, petrochemický priemysel, oceľ, elektrická energia, prístavy, vonkajšie prevádzky a staveniská.

5.Vhodné pre miesta s vysokými požiadavkami na ochranu a vlhkosť;

6.Vhodné pre plynové prostredie IIA, IIB, IIC;

7.Vhodné pre teplotnú triedu T1-T6.

Prípad aplikácie produktu

Všeobecne povedané, chemické, uhoľné, ropné vrty a iné špeciálne nebezpečné oblasti majú veľmi vysoké požiadavky na výber svietidiel.Kvalita svietidiel priamo ovplyvní výrobu a konštrukciu.Podľa redaktora sa odporúča použiť reflektory Taiyi série TY/FLED30 odolné voči výbuchu.

Prečo teda používať reflektory odolné voči výbuchu?Alebo prečo používať nevýbušné svetlá?

Pretože bežné osvetľovacie telesá vždy nevyhnutne produkujú nejaké elektrické iskry, keď pracujú, povrchová teplota prudko stúpa, a keď tieto elektrické iskry zasiahnu plyn vznikajúci počas výstavby, keď sa tieto dve stretnú, dôjde k nehode, ktorá poškodí ľudí a majetok je bezpečný, takže použitie nevýbušných svetlometov alebo nevýbušných svetiel je veľmi dôležitá vec.

Spoločnosť Chengdu Taiyi Energy Technology Development Co., Ltd. uviedla na trh tri typy LED svetlometov odolných voči výbuchu s výkonnými funkciami, jednomyseľným uznaním kvality, konzistentnou povesťou a krásnymi cenami.V prípade potreby nás prosím kontaktujte!


Čas odoslania: 10. september 2021

Pošlite nám svoju správu:

Tu napíšte svoju správu a pošlite nám ju