хедбг

ЛЕД Три-доказ светлина

Здраво на сите, еве Ксијаопинг кои пишуваат статијата која е многу кратка, а содржината е бескорисна.Оваа статија ви ја нуди LED светилката со три доказ

DSC09197

Помина студената зима, а месечината на средината на пролетта дојде тивко.Дали малите другарчиња кои во текот на зимата дебелее дома веќе почнаа да планираат и да се подготвуваат за пролетното патување?Уф?!ти ме праша?Се разбира, тоа е пешачење низ планината Сигунианг.Зборувајќи за планинарење LED три-доказ светло е една од незаменливите опрема, LED три-доказ светлина произведена од Chengdu Taiyi Energy Technology Development Co., Ltd. се верува дека ги задоволува вашите потреби.

Првата точка е разновидноста на режимите на осветлување.Овој производ реализира префрлување на 6 режими, кратко активирање еднаш осветлување, кратко активирање второ меко светло бело светло, кратко активирање три пати средно светло бело светло, кратко активирање четири пати високо светло бело светло, кратко активирање Активира шест црвени и сини трепкања, и краток активирач седум пати за да се исклучи.

Втората точка е дека траењето на батеријата е силно.Надворешното LED три-доказ светло се цени за траењето на батеријата.Траењето на батеријата на овој производ може да достигне 8 часа во режим на висока осветленост, а траењето на батеријата во другите режими може да достигне 20-30 часа.

Третата точка е заштитните перформанси.Заштитните перформанси на оваа LED светилка со три отпори достигнуваат IP68, што е погодно за повеќето надворешни средини.

Четвртата точка е разновидноста на полнењето.Оваа LED светилка со три отпорни работи се полни со USB кабел за податоци, кој може да се поврзе со полначи, напојувачки банки и компјутери.Може да се користи и како напојување за полнење на вашиот телефон.

Петтата точка е разновидноста на методите на носење.Задната страна на оваа LED светилка со три отпори е дизајнирана со магнети и ренги.Начинот на носење може да се избере според применливата околина.


Време на објавување: Сеп-13-2022 година

Испратете ни ја вашата порака:

Напишете ја вашата порака овде и испратете ни ја