headbg

Panggantos 20W 40W IP65 Tri-bukti LED Lampu

Katrangan singkat:

Lampu telung bukti nuduhake telung bukti: anti banyu, bledug-bukti, lan anti-korosif.Bahan anti-oksidasi lan anti-karat khusus lan cincin sealing gel silika digunakake kanggo entuk syarat perlindungan lampu.Lampu iki nindakake perawatan anti karat, anti banyu lan anti oksidasi ing papan kontrol sirkuit.Ngarahake karakteristik boros panas sing kurang saka sealing kothak listrik, sirkuit kerja khusus saka kontrol suhu cerdas lampu telu-bukti nyuda suhu kerja inverter daya lan ngisolasi sirkuit perlindungan saka listrik sing kuwat.Perawatan insulasi pindho konektor njamin safety lan linuwih sirkuit.Miturut lingkungan kerja nyata saka lampu telu-bukti, lumahing kothak protèktif lampu dianggep karo nano-nyemprotake kelembapan-bukti lan perawatan anti-karat kanggo nyegah entri bledug lan kelembapan.


Detail Produk

Tag produk

Paramèter

Sumber cahya

Daya Rated (W)

Fluks Cahaya (Lm)

Umur urip (h)

LED

40

5500

100000

LED

50

6600

100000

LED

60

7700

100000

LED

80

11000

100000

LED

100

13200

100000

LED

120

13200

100000

LED

150

16500

100000

LED

200

22000

100000

LED

300

33000

100000

LED

400

44000

100000

Fitur

  • Fungsi anti-silau: Bagean transparan dioptimalake lan dirancang kanthi prinsip optik cahya majeng, cahya seragam lan alus, ora sorotan, ora ana ghosting, lan kanthi efektif ngindhari rasa ora nyaman lan kesel para pekerja konstruksi.
  • Efisiensi cahya lan hemat energi: Sumber cahya discharge gas sing dipilih nduweni efisiensi cahya sing dhuwur, umur dawa, lan umure bisa nganti 30.000 jam;faktor daya luwih saka 0,9, efficiency padhang dhuwur, lan transmitansi cahya apik.
  • Fungsi anti-getaran: Struktur anti-getaran multi-saluran lan desain terpadu njamin operasi aman jangka panjang ing lingkungan getaran frekuensi dhuwur lan multi-frekuensi.
  • Lingkungan sing ditrapake: cangkang alloy kekuatan dhuwur, uyuh permukaan khusus lan perawatan sealing, bisa digunakake kanggo wektu sing suwe ing lingkungan sing atos kayata suhu dhuwur, kelembapan lan macem-macem kahanan korosif.
  • Cara instalasi: macem-macem cara instalasi kayata jinis jog, jinis langit-langit lan jinis langit-langit, kanggo adaptasi karo kabutuhan cahya saka macem-macem situs karya.Proteksi ganda elektronik lan mekanik, kanthi otomatis mateni daya sawise mbukak tutup, nambah safety, stabilitas lan linuwih panggunaan lan pangopènan.

Ringkesan

Lampu tri-bukti umume digunakake ing papan sing kabutuhan cahya industri luwih korosif, bledug, lan udan, kayata: pembangkit listrik, baja, petrokimia, kapal, papan, parkir, ruang paling ngisor, lsp.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita