headbg

Lampu Kerja Panelusuran sing Bisa Diisi Ulang lan Portable Warehouse Explosion-proof karo Magnet

Katrangan singkat:

Lampu kerja sing dawa lan darurat diwenehake ing macem-macem situs kayata operasi inspeksi sepur, patroli kerja umum, pangopènan kendaraan, metalurgi, tenaga pabrik, daya jaringan, pencegahan banjir lan bantuan bencana lan industri liyane.


Detail Produk

Tag produk

Paramèter

Model TY/SLED703
Sumber cahya LED
Fungsi Lampu kerja / cahya kuwat / adsorpsi magnetik
Daya Rated 3*3W
Tegangan Rated DC11.1V
Kapasitas baterei 4400mAh
Bobot 1,42 kg
Ukuran 148mm * 115mm * 280mm
Wektu Cahya 6-8H
Kelas IP IP65
Ex Marking Ex d IIC T6 Gb

Fitur

  • Produk iki nggunakake sumber cahya LED merek internasional sing misuwur, nduweni ciri hemat energi, umur dawa lan bebas pangopènan, padhang dhuwur, jarak cahya sing kuwat 500 meter, jarak katerangan efektif 300 meter, cahya sing kuwat terus nganti 10 jam, padhang dhuwur. , Lampu kerja sing terus-terusan Wektu cahya yaiku 20 jam, sing bisa nyukupi kabutuhan kerja, kerja, lan inspeksi sing dawa.Lampu kasebut uga dilengkapi lampu kerja sing dawa banget lan fungsi stroboskopik sing bisa terus digunakake sajrone 50 jam kanthi siji pangisian daya.
  • Baterei nganggo paket baterei lithium khusus, sing ora duwe memori, ora ana polusi, kapasitas dhuwur, umur siklus sing dawa, kinerja sing aman lan stabil, tingkat discharge sing sithik, lan bisa diisi lan diisi kapan wae.
  • Lampu kasebut dilengkapi fungsi ngisi daya baterei ponsel, sing bisa nyukupi kabutuhan pangisi daya darurat ponsel, lan dilengkapi fungsi tampilan wektu nyata saka jumlah listrik, supaya bisa ngerti sisa-sisa. daya listrik lan wektu kasedhiya lampu ing sembarang wektu.
  • Lampu bobot entheng lan bisa digawa nganggo tangan utawa ing pundhak.Uga nduweni fungsi adsorpsi magnetik, sing trep kanggo digawa lan digunakake.Wadah lampu bisa nyetel amba katerangan munggah lan mudhun ing sawetara 120 °.Sampeyan uga bisa digunakake minangka lampu meja seluler.
  • Desain struktur sing dioptimalake lan bahan karet anti peluru sing diimpor khusus mesthekake yen produk kasebut bisa tahan pengaruh sing kuat, nduweni kinerja sealing sing apik, lan bisa digunakake kanthi normal ing kahanan cuaca sing abot kayata udan lan salju.

Ringkesan

Perusahaan wis lulus sertifikasi sistem mutu ISO9001-2008, lan produk kasebut dikontrol kanthi ketat miturut standar ISO9001.Produk dijamin kanggo setahun.Ing sajrone setaun, samubarang kegagalan produk ing panggunaan normal bakal didandani dening perusahaan kanthi gratis.(Angkutan ditanggung pembeli)


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita