headbg

Produk

  • Chengdu Taiyi IEC Certificate Explosion-proof LED Light with IP67

    Chengdu Taiyi IEC Certificate Explosion-proof LED Light kanthi IP67

    • Jinis tahan bledosan kanthi kelas tahan bledosan paling dhuwur, sing bisa digunakake kanthi aman lan andal ing papan sing gampang kobong lan mbebayani.
    • Nganggo lampu discharge gas intensitas dhuwur minangka sumber cahya, kanthi efisiensi cahya sing dhuwur, lan umur layanan rata-rata luwih saka 10,000 jam.
    • Panggunaan kaca tempered prismatic, ora glare, bisa èfèktif ngindhari rasa ora nyaman lan kesel sing disebabake dening tenaga kerja lan konstruksi.
    • Nganggo papan pelindung cahya lan nindakake desain distribusi cahya sing tepat, nambah tingkat panggunaan efisiensi cahya, lan duwe efek hemat energi sing apik.
  • 2019 Chinese Factory Surface Mount Ex-proof Lamp for Hazardous Location

    2019 Cina Pabrik Lumahing Gunung Ex-bukti Lamp kanggo Lokasi Mbebayani

    Lampu tahan bledosan LED bisa nyedhiyakake lampu konvensional ing papan sing mbebayani, kayata kilang minyak, stasiun ngisi bensin, penyuling, stasiun pompa, tambang, kapal, pabrik cat lan papan liya kanthi asor, suhu dhuwur lan bledug.

    Lampu sorot sing tahan bledosan LED gampang dipasang lan duwe umur bohlam sing paling dhuwur ing industri 100,000 jam lan garansi 3 taun (opsional 5 taun).Mangga deleng gaya pesenan ing ngisor iki kanggo sinau babagan produk sing cocog karo syarat.Hubungi kita kanggo prices utawa informasi luwih lengkap.

  • Square Alluminium Alloy explosion proof flood light

    Square Alluminium Alloy bledosan bukti banjir cahya

    Lampu sorot bledosan digunakake ing papan sing mbebayani ing ngendi ana gas lan bledug, lan bisa nyegah busur, sparks lan suhu dhuwur sing bisa diasilake ing njero lampu supaya ora ngobong gas lan bledug ing lingkungan sekitar, supaya bisa bledosan. - syarat bukti.

  • Chengdu Taiyi IP65 ATEX Explosion Proof LED Emergency Light

    Chengdu Taiyi IP65 ATEX Explosion Proof LED Emergency Light

    Lampu darurat sing dipimpin bledosan-bukti kasusun saka 3.7V lithium ion perlindungan lingkungan baterei 2200mah;iku ketemu standar bledosan-bukti nasional anyar.Iki didhukung dening 3.7V lithium ion perlindungan lingkungan 2200mah sumber daya baterei darurat.Nalika daya utama dipateni, lampu bledosan-bukti kanggo lampu darurat bisa langsung diwiwiti, lan uga bisa dikontrol dening saklar eksternal.

  • Easy Installation Surface Mounted Explosion-proof Led Ceiling Light for Factory

    Gampang Instalasi Lumahing Dipasang Explosion-proof Led Ceiling Light kanggo Pabrik

    Lampu platform tahan bledosan cocok kanggo cahya tetep ing papan sing gampang kobong lan mbledhos kayata pabrik petrokimia, platform petroleum, stasiun bensin, kamar pompa minyak, stasiun transfer, lan liya-liyane;Lingkungan gas mbledhos Zona 1 lan Zona 2;Zone 21 lan Zone 22 lingkungan bledug sing bisa dibakar.

  • ATEX LED Explosion-proof Grade Exd IIB T4 IP66 LED Street Lamp

    ATEX LED Explosion-proof Grade Exd IIB T4 IP66 LED Street Lamp

    Lampu dalan sing tahan bledosan, kelas tahan bledosan paling dhuwur saka jinis tahan bledosan, bisa digunakake kanthi aman ing macem-macem papan sing gampang kobong lan mbledhos.Perusahaan tugas abot sing digunakake kanggo produksi mbebayani, konstruksi lampu jalan rekayasa, lampu jalan tahan bledosan dirancang kanggo petrokimia, kimia, petroleum lan situs liyane.

  • Rechargeable Led Double Head Explosion-proof Emergency Exit Sign Light

    Rechargeable Led Double Kepala Explosion-bukti Emergency Exit Lampu Sign

    Lampu tandha bledosan cocog kanggo lingkungan sing mbebayani kayata eksplorasi minyak bumi, industri kimia, industri militer, lan papan sing mbebayani kayata tanker minyak, lan digunakake minangka instruksi metu safety utawa minangka pandhuan evakuasi safety yen ana daya. mati.

  • Solar Powered Led Marine Navigation Aviation Obstacle Warning Light

    Solar Powered Led Marine Navigation Aviation Obstacle Warning Light

    Lampu obstruksi penerbangan karbon rendah bledosan lan bebas pangopènan cocok kanggo lingkungan gas sing mbebayani, zona 1, zona 2, lingkungan bledug sing mbledhos, zona 20, zona 21, zona 22, ing lingkungan gas bledosan kelas IIB IIC, klompok suhu lingkungan T1-T6, ekstraksi lan panyimpenan petroleum Kimia, obat, tekstil, percetakan, fasilitas militer, lampu, papan sing mbebayani.

  • Explosion-proof Alarm Emergency Warning Siren with Strobe Light

    Sirine Peringatan Darurat Alarm bledosan kanthi Lampu Strobo

    Swara bledosan-bukti lan weker cahya (disingkat weker) iku weker non-kode, kang cocok kanggo instalasi ing lingkungan gas mbledhos ngemot IIC (IIB) kelompok suhu kelas T6.Nalika kahanan darurat kayata kacilakan utawa geni ana ing situs produksi, geni Sinyal kontrol sing dikirim dening pengontrol weker ngaktifake sirkuit weker swara lan cahya, ngirim sinyal weker swara lan cahya, lan ngrampungake tujuan weker.Weker uga bisa digunakake bebarengan karo tombol weker manual kanggo entuk swara prasaja lan weker cahya.Weker bisa digunakake bebarengan karo pengontrol weker geni saka pabrikan apa wae ing omah lan ing luar negeri.Weker nganggo tabung pemancar lampu LED ultra-padhang, sing katon kanthi jelas ing 360 derajat.

  • Replacement 20W 40W IP65 Tri-proof LED Light

    Panggantos 20W 40W IP65 Tri-bukti LED Lampu

    Lampu telung bukti nuduhake telung bukti: anti banyu, bledug-bukti, lan anti-korosif.Bahan anti-oksidasi lan anti-karat khusus lan cincin sealing gel silika digunakake kanggo entuk syarat perlindungan lampu.Lampu iki nindakake perawatan anti karat, anti banyu lan anti oksidasi ing papan kontrol sirkuit.Ngarahake karakteristik boros panas sing kurang saka sealing kothak listrik, sirkuit kerja khusus saka kontrol suhu cerdas lampu telu-bukti nyuda suhu kerja inverter daya lan ngisolasi sirkuit perlindungan saka listrik sing kuwat.Perawatan insulasi pindho konektor njamin safety lan linuwih sirkuit.Miturut lingkungan kerja nyata saka lampu telu-bukti, lumahing kothak protèktif lampu dianggep karo nano-nyemprotake kelembapan-bukti lan perawatan anti-karat kanggo nyegah entri bledug lan kelembapan.

  • 2020 Standard Atex Led Explosion Proof Flashlight

    2020 Standar Atex Led Explosion Proof Senter

    Senter tahan bledosan digunakake kanggo pemadam kebakaran, tenaga listrik, perusahaan industri lan pertambangan lan papan sing gampang kobong lan mbledhos liyane kanggo nyedhiyakake cahya seluler.Cocog banget kanggo macem-macem operasi lapangan, kayata: eksplorasi geologi, eksplorasi pariwisata, patroli tapel wates, patroli pertahanan pesisir, nylametake lan bantuan bencana, operasi lapangan, operasi terowongan, inspeksi bandara, inspeksi sepur, arkeologi lan komando geni, penyelidikan pidana, penanganan kacilakan lalu lintas, ndandani daya listrik Enteni nggunakake kabutuhan cahya.

  • Rechargeable and Portable Warehouse Explosion-proof Search Work Light with Magnet

    Lampu Kerja Panelusuran sing Bisa Diisi Ulang lan Portable Warehouse Explosion-proof karo Magnet

    Lampu kerja sing dawa lan darurat diwenehake ing macem-macem situs kayata operasi inspeksi sepur, patroli kerja umum, pangopènan kendaraan, metalurgi, tenaga pabrik, daya jaringan, pencegahan banjir lan bantuan bencana lan industri liyane.

  • Customized Electronic Component Explosion-proof Electrical Control Box

    Kothak Kontrol Listrik Elektronik Komponen Elektronik sing tahan ledakan

    Explosion-bukti kothak distribusi electrical BXP10-100 bisa nyedhiyani pangayoman ing panggonan mbebayani, lan bisa nemokake lan ngatasi masalah ing pisanan, kayata industri petrokimia, workshop pabrik, industri pertambangan, industri transmisi daya lan liyane asor dhuwur, suhu dhuwur lan bledug Panggonan.

    Seri kothak distribusi listrik bledosan kita (BXP10-100) dilengkapi cangkang bahan khusus, bagian internal sing fleksibel lan bisa disesuaikan, lan duwe garansi 1 taun.Mangga deleng tabel model pesenan ing ngisor iki kanggo sinau babagan produk kita.Hubungi kita kanggo prices utawa informasi luwih lengkap.

  • Positive Pressure Intelligent Explosion-proof Distribution Cabinet

    Kabinet Distribusi Anti-bledosan Cerdas Tekanan Positif

    Kabinet distribusi daya bledosan jinis tekanan positif, kabinet listrik kanthi kinerja sealing sing dipercaya.Ing kontrol sistem kontrol otomatis, gas protèktif wis ngenalaken, lan meksa ing kamar meksa positif luwih saka meksa njaba kamar, kang bisa nyedhiyani weker ing-meksa ing panggonan mbebayani, lan fungsi kurang voltase. daya-mati bisa nemokake lan ngatasi masalah ing pisanan bebaya, contone industri Petrokimia, bengkel pabrik, industri pertambangan, industri transmisi daya lan panggonan liyane karo asor dhuwur, suhu dhuwur lan bledug.

  • YT/YZ/GZ IP54 1/3/4/5 pin 250v/400v Explosion Proof Socket and Plug

    YT/YZ/GZ IP54 1/3/4/5 pin 250v/400v Explosion Proof Soket lan Plug

    Piranti plug-in bledosan bisa nyedhiyakake konversi wiwitan lan kontrol kanggo motor ing papan sing mbebayani, kayata industri kimia, stasiun bensin bensin, minyak bumi, industri militer lan papan liyane kanthi kelembapan sing dhuwur, suhu lan bledug.

  • Explosion-proof Anti-corrosive Operating Column

    Explosion-bukti Kolom Operasi Anti-korosif

    Kolom operasi bledosan-bukti minangka sistem kontrol fleksibel sing bisa nyedhiyakake pelanggan karo unit kontrol standar utawa lokal utawa unit tampilan kanthi syarat khusus.We nyedhiyani telung jinis enclosures standar kanggo ngganti menyang telung kahanan beda saka kontrol lan tampilan.Ing wektu sing padha, nganti telung cangkang ComEx bisa digabungake kanggo digunakake miturut kabutuhan sampeyan.Ukuran kepala kabel bisa M20x1.5 utawa M25x1.5.Bahan kasebut bisa plastik utawa logam.Kepala timbal-in plastik langsung dicopot kanggo ndandani, ora perlu ngencengi nut.Sirah timbal logam dipasang kanthi piring lemah logam ing kothak kasebut.Siji kolom operasi bisa duwe paling loro M20 timbal-in kepala.Kanggo nggampangake operasi ing situs, saben pager plastik dilengkapi plat nomer.

  • Best Selling Exd Explosion-proof Die Casting Aluminium Junction Box

    Paling laris Exd Explosion-bukti Die Casting Aluminium Junction Box

    Explosion-proof prapatan kothak Model kothak prapatan Explosion-bukti: BHD51-□ ditondoi dening cast aluminium alloy Nihan, lumahing uyuh, katon ayu.

  • Low Price Metric Explosion-proof Cable Gland

    Low Price Metrik Explosion-bukti Cable Gland

    Kelenjar tahan bledosan minangka aksesori tahan bledosan sing digunakake ing kabel sing dikarepake.Bisa diinstal ing sambungan antarane port kabel bledosan-bukti lan peralatan electrical bledosan-bukti.Bisa mimpin ing kabel lan ndandani posisi kanggo entuk efek sealing lan bledosan-bukti.Iku bledosan-bukti kinerja Superior, struktur aman lan dipercaya, instalasi prasaja lan trep, tingkat pangayoman dhuwur lan kaluwihan liyane.Iki digunakake kanthi wiyar ing petroleum, kimia lan papan liyane sing mbutuhake safety listrik lan tahan bledosan, utamane cocog kanggo platform lepas pantai lan kapal sing mbutuhake papan tahan bledosan listrik.

  • 75KW OEM Stainless Steel Design Electric Commercial Induction Burner Cooker

    75KW OEM Desain Stainless Steel Listrik Komersial Induksi Burner Cooker

    Kompor induksi, uga dikenal minangka kompor induksi, minangka produk saka revolusi pawon modern.Ora mbutuhake geni sing mbukak utawa pemanasan konduksi, nanging ngidini panas digawe langsung ing sisih ngisor pot, saengga efisiensi termal saya tambah akeh.Iki minangka peralatan pawon kanthi efisiensi dhuwur lan hemat energi, sing beda banget karo kabeh peralatan pawon pemanasan konduksi panas tradisional utawa non-geni.Kompor induksi minangka piranti masak listrik sing digawe kanthi prinsip pemanasan induksi elektromagnetik.Iki kasusun saka gulungan pemanasan induksi frekuensi dhuwur (koil eksitasi), piranti konversi daya frekuensi dhuwur, pengontrol, lan piranti masak ngisor ferromagnetik.Nalika digunakake, arus bolak-balik dilewati menyang kumparan pemanas, lan medan magnet gantian digawe ing sekitar kumparan.Umume garis medan magnet saka medan magnet bolak-balik ngliwati awak pot logam, lan akeh arus eddy diasilake ing ngisor pot, saéngga ngasilake panas sing dibutuhake kanggo masak.Ora ana geni sing mbukak sajrone proses pemanasan, saengga aman lan higienis.

  • Sieving Calcium Carbonate for Petroleum Proppant Ceramsite Sand Vibrating Screen

    Sieving Kalsium Karbonat kanggo Petroleum Proppant Ceramsite Sand Vibrating Screen

    Alias ​​layar kedher uga disebut: saringan geter telung dimensi-mesin bubuk geter-layar kedher puteran-layar kedher-layar kedher-layar kedher-layar babak layar kedher bunder.Nggunakake prinsip getaran motor gairah, materi wis di buwang munggah ing lumahing layar, lan ing wektu sing padha, iku gerakane maju ing garis lurus kanggo cocog layar cukup kanggo entuk tujuan screening.

  • Vacuum Deaerator with High Quality

    Deaerator Vakum kanthi Kualitas Tinggi

    Degasser vakum minangka peralatan khusus sing digunakake kanggo ngolah cairan pengeboran sing dicelupake gas.Cocog kanggo kabeh jinis peralatan pendukung lan nduwe peran penting kanggo mulihake gravitasi spesifik lendhut, nyetabilake kinerja viskositas lendhut, lan nyuda biaya pengeboran.Ing wektu sing padha, uga bisa digunakake minangka agitator daya dhuwur.

  • Mud Cleaner Combined Bu Desander and Desilter

    Mud Cleaner Gabungan Bu Desander lan Desilter

    Mesin terintegrasi Desanding lan desilting minangka jinis anyar peralatan kontrol padatan sekunder lan tersier kanggo pengeboran lendhut sing dikembangake kanggo adaptasi karo tren pengeboran minyak.Iku desander siklon, siklon desilting lan layar geter underflow.Telu dadi siji.Pembersih lumpur cairan pengeboran nduweni struktur sing kompak, tapak cilik, lan fungsi sing kuat.Iku pilihan becik kanggo peralatan resik-efficiency dhuwur kanggo kontrol phase ngalangi secondary lan tersier saka lendhut pengeboran.

  • Impeller Diesel Dredger Sub Mercible Dredging Sand Pump Machine

    Impeller Diesel Dredger Sub Mercible Dredging Sand Pump Machine

    Pompa wedhi minangka jinis pompa lumpur sentrifugal, digunakake kanggo ngeterake suspensi sing ngemot wedhi, slag, lan liya-liyane. Impeller biasane mbukak.Lapisan pompa umume dipérang dadi rong jinis, logam tahan nyandhang lan karet tahan nyandhang.Kajaba iku, nyuntikake banyu tekanan dhuwur menyang bagean geser saka poros pompa kanggo nyegah lendhut lan wedhi mlebu ing bagean sing ngusapake.Pompa jinis iki bisa digunakake kanggo ngirim cairan sing ngemot padatan kasar kanthi ukuran partikel ing ndhuwur 48 mesh.

  • Innovative Decanter Centrifuge

    Centrifuge Decanter Inovatif

    Centrifuge minangka mesin sing nggunakake gaya centrifugal kanggo misahake partikel cair lan padhet utawa saben komponen ing campuran cairan lan cairan.Centrifuge utamane digunakake kanggo misahake partikel padhet ing suspensi saka cairan, utawa kanggo misahake rong cairan sing ora kompatibel ing emulsi kanthi kepadatan sing beda (contone, misahake krim saka susu);uga bisa digunakake kanggo mbusak Cairan ing padhet udan, kayata nggunakake mesin cuci kanggo muter sandhangan teles garing;pemisah tabung ultra-kecepatan khusus uga bisa misahake campuran gas saka macem-macem Kapadhetan;nggunakake karakteristik Kapadhetan beda utawa ukuran partikel ngalangi ing Cairan kanggo dumunung ing kacepetan beda, lan sawetara sedimentasi Centrifuge uga bisa nggolongake partikel ngalangi miturut Kapadhetan utawa ukuran partikel.

Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita