sirahbg

Lampu LED Tri-bukti

Hello everyone, kene Xiaoping sing nulis artikel sing cendhak banget, lan isine ora ana gunane.Artikel iki nggawa sampeyan lampu tri-bukti LED

DSC09197

Musim dingin wis liwati, lan rembulan ing tengah musim semi wis teka kanthi tenang.Apa kanca-kanca cilik sing wis nambah lemak ing omah ing saindhenging mangsa wis miwiti ngrancang lan nyiapake kanggo lelungan musim semi?Ugh?!kowe takon aku?Mesthi, iku kanggo mlampah liwat Gunung Siguniang.Ngomong babagan lampu tri-bukti LED hiking minangka salah sawijining peralatan sing penting, lampu tri-bukti LED sing diprodhuksi dening Chengdu Taiyi Energy Technology Development Co., Ltd. dipercaya bisa nyukupi kabutuhan sampeyan.

Titik pisanan yaiku macem-macem mode cahya.Prodhuk iki nyadari ngoper saka 6 mode, pemicu cendhak sapisan cahya, pemicu cendhak cahya putih padhang alus kapindho, pemicu cendhak kaping telu cahya putih padhang medium, short pemicu kaping papat cahya putih padhang dhuwur, short pemicu pemicu enem kelip-kelip abang lan biru, lan pemicu singkat kaping pitu kanggo mati.

Titik kapindho yaiku umur baterei sing kuwat.Lampu tri-bukti LED ruangan regane umur baterei.Umur baterei prodhuk iki bisa nganti 8 jam ing mode padhang dhuwur, lan umur baterei ing mode liyane bisa nganti 20-30 jam.

Titik katelu yaiku kinerja perlindungan.Kinerja perlindungan saka lampu tri-bukti LED iki tekan IP68, sing cocog kanggo umume lingkungan ruangan.

Titik papat yaiku macem-macem ngisi daya.Lampu tri-bukti LED iki diisi karo kabel data USB, sing bisa disambungake menyang pangisi daya, bank daya, lan komputer.Sampeyan uga bisa digunakake minangka bank daya kanggo ngisi daya telpon.

Titik kaping lima yaiku macem-macem cara mbeta.Bagian mburi lampu tri-bukti LED iki dirancang nganggo magnet lan lanyard.Cara mbeta bisa dipilih miturut lingkungan sing ditrapake.


Wektu kirim: Sep-13-2022

Kirim pesen kanggo kita:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita