headbg

Telpon Ex-bukti Lighting

  • Chengdu Taiyi IEC Certificate Explosion-proof LED Light with IP67

    Chengdu Taiyi IEC Certificate Explosion-proof LED Light kanthi IP67

    • Jinis tahan bledosan kanthi kelas tahan bledosan paling dhuwur, sing bisa digunakake kanthi aman lan andal ing papan sing gampang kobong lan mbebayani.
    • Nganggo lampu discharge gas intensitas dhuwur minangka sumber cahya, kanthi efisiensi cahya sing dhuwur, lan umur layanan rata-rata luwih saka 10,000 jam.
    • Panggunaan kaca tempered prismatic, ora glare, bisa èfèktif ngindhari rasa ora nyaman lan kesel sing disebabake dening tenaga kerja lan konstruksi.
    • Nganggo papan pelindung cahya lan nindakake desain distribusi cahya sing tepat, nambah tingkat panggunaan efisiensi cahya, lan duwe efek hemat energi sing apik.
  • 2019 Chinese Factory Surface Mount Ex-proof Lamp for Hazardous Location

    2019 Cina Pabrik Lumahing Gunung Ex-bukti Lamp kanggo Lokasi Mbebayani

    Lampu tahan bledosan LED bisa nyedhiyakake lampu konvensional ing papan sing mbebayani, kayata kilang minyak, stasiun ngisi bensin, penyuling, stasiun pompa, tambang, kapal, pabrik cat lan papan liya kanthi asor, suhu dhuwur lan bledug.

    Lampu sorot sing tahan bledosan LED gampang dipasang lan duwe umur bohlam sing paling dhuwur ing industri 100,000 jam lan garansi 3 taun (opsional 5 taun).Mangga deleng gaya pesenan ing ngisor iki kanggo sinau babagan produk sing cocog karo syarat.Hubungi kita kanggo prices utawa informasi luwih lengkap.

  • Square Alluminium Alloy explosion proof flood light

    Square Alluminium Alloy bledosan bukti banjir cahya

    Lampu sorot bledosan digunakake ing papan sing mbebayani ing ngendi ana gas lan bledug, lan bisa nyegah busur, sparks lan suhu dhuwur sing bisa diasilake ing njero lampu supaya ora ngobong gas lan bledug ing lingkungan sekitar, supaya bisa bledosan. - syarat bukti.

  • Chengdu Taiyi IP65 ATEX Explosion Proof LED Emergency Light

    Chengdu Taiyi IP65 ATEX Explosion Proof LED Emergency Light

    Lampu darurat sing dipimpin bledosan-bukti kasusun saka 3.7V lithium ion perlindungan lingkungan baterei 2200mah;iku ketemu standar bledosan-bukti nasional anyar.Iki didhukung dening 3.7V lithium ion perlindungan lingkungan 2200mah sumber daya baterei darurat.Nalika daya utama dipateni, lampu bledosan-bukti kanggo lampu darurat bisa langsung diwiwiti, lan uga bisa dikontrol dening saklar eksternal.

  • Easy Installation Surface Mounted Explosion-proof Led Ceiling Light for Factory

    Gampang Instalasi Lumahing Dipasang Explosion-proof Led Ceiling Light kanggo Pabrik

    Lampu platform tahan bledosan cocok kanggo cahya tetep ing papan sing gampang kobong lan mbledhos kayata pabrik petrokimia, platform petroleum, stasiun bensin, kamar pompa minyak, stasiun transfer, lan liya-liyane;Lingkungan gas mbledhos Zona 1 lan Zona 2;Zone 21 lan Zone 22 lingkungan bledug sing bisa dibakar.

  • ATEX LED Explosion-proof Grade Exd IIB T4 IP66 LED Street Lamp

    ATEX LED Explosion-proof Grade Exd IIB T4 IP66 LED Street Lamp

    Lampu dalan sing tahan bledosan, kelas tahan bledosan paling dhuwur saka jinis tahan bledosan, bisa digunakake kanthi aman ing macem-macem papan sing gampang kobong lan mbledhos.Perusahaan tugas abot sing digunakake kanggo produksi mbebayani, konstruksi lampu jalan rekayasa, lampu jalan tahan bledosan dirancang kanggo petrokimia, kimia, petroleum lan situs liyane.

  • Rechargeable Led Double Head Explosion-proof Emergency Exit Sign Light

    Rechargeable Led Double Kepala Explosion-bukti Emergency Exit Lampu Sign

    Lampu tandha bledosan cocog kanggo lingkungan sing mbebayani kayata eksplorasi minyak bumi, industri kimia, industri militer, lan papan sing mbebayani kayata tanker minyak, lan digunakake minangka instruksi metu safety utawa minangka pandhuan evakuasi safety yen ana daya. mati.

  • Solar Powered Led Marine Navigation Aviation Obstacle Warning Light

    Solar Powered Led Marine Navigation Aviation Obstacle Warning Light

    Lampu obstruksi penerbangan karbon rendah bledosan lan bebas pangopènan cocok kanggo lingkungan gas sing mbebayani, zona 1, zona 2, lingkungan bledug sing mbledhos, zona 20, zona 21, zona 22, ing lingkungan gas bledosan kelas IIB IIC, klompok suhu lingkungan T1-T6, ekstraksi lan panyimpenan petroleum Kimia, obat, tekstil, percetakan, fasilitas militer, lampu, papan sing mbebayani.

  • Explosion-proof Alarm Emergency Warning Siren with Strobe Light

    Sirine Peringatan Darurat Alarm bledosan kanthi Lampu Strobo

    Swara bledosan-bukti lan weker cahya (disingkat weker) iku weker non-kode, kang cocok kanggo instalasi ing lingkungan gas mbledhos ngemot IIC (IIB) kelompok suhu kelas T6.Nalika kahanan darurat kayata kacilakan utawa geni ana ing situs produksi, geni Sinyal kontrol sing dikirim dening pengontrol weker ngaktifake sirkuit weker swara lan cahya, ngirim sinyal weker swara lan cahya, lan ngrampungake tujuan weker.Weker uga bisa digunakake bebarengan karo tombol weker manual kanggo entuk swara prasaja lan weker cahya.Weker bisa digunakake bebarengan karo pengontrol weker geni saka pabrikan apa wae ing omah lan ing luar negeri.Weker nganggo tabung pemancar lampu LED ultra-padhang, sing katon kanthi jelas ing 360 derajat.

Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita