headbg
ceo

Surat saka Manager Lawrence

Chengdu Taiyi Energy Technology Development Co., Ltd. didegaké ing 2011 lan berkembang ing ombak ekonomi pasar.Nindakake misi penting pangembangan industri teknik listrik China, sawise luwih saka sepuluh taun operasi konsentrasi lan penyesuaian lan pengayaan, Teknik Listrik China wis entuk pangembangan lompat.

Perusahaan wis nglayani PetroChina lan Sinopec nganti pirang-pirang taun, lan wis nyukupi pangarep-arep lan ngabdi marang proyek asing utama.Saka supplier peralatan lengkap lan panyedhiya layanan kanggo supplier produk profesional lan panyedhiya layanan hulu ing pasar Cina.Pangembangan Teknik Listrik China asale saka kawicaksanan lan kringet kabeh staf CLP, amarga kerjasama lan dhukungan saka mitra saka kabeh lapisan, lan ora bisa dipisahake saka katresnan lan kapercayan para pelanggan.Nalika nggawe keuntungan ekonomi, prasetya lan tanggung jawab kita kanggo aktif tanggung jawab sosial perusahaan, kontribusi kanggo pembangunan ekonomi global lan kemajuan sosial, lan mbayar maneh kabeh karyawan, partners saka kabeh lapisan masyarakat, lan pelanggan karo asil pembangunan.

Ing pasuryan saka deepening saka reformasi domestik lan imbuhan lan owah-owahan saka struktur ekonomi internasional, China Electric ngadhepi kesempatan lan tantangan luwih.Kanggo tujuan iki, kita bakal tansah ngetutake perkembangan jaman lan masyarakat, njunjung nilai-nilai inti "pragmatis lan giat, reformasi lan owah-owahan, berorientasi rakyat, lan kerja sama menang-menang", wani inovasi, maju. , lan ngupayakake "layanan industri teknik pengembangan multi-industri internasional."Visi "Bisnis" maju.


Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita