headbg

2020 Standar Atex Led Explosion Proof Senter

Katrangan singkat:

Senter tahan bledosan digunakake kanggo pemadam kebakaran, tenaga listrik, perusahaan industri lan pertambangan lan papan sing gampang kobong lan mbledhos liyane kanggo nyedhiyakake cahya seluler.Cocog banget kanggo macem-macem operasi lapangan, kayata: eksplorasi geologi, eksplorasi pariwisata, patroli tapel wates, patroli pertahanan pesisir, nylametake lan bantuan bencana, operasi lapangan, operasi terowongan, inspeksi bandara, inspeksi sepur, arkeologi lan komando geni, penyelidikan pidana, penanganan kacilakan lalu lintas, ndandani daya listrik Enteni nggunakake kabutuhan cahya.


Detail Produk

Tag produk

Paramèter

Model TY/SLED701
Bahan cangkang paduan aluminium
Sumber cahya Kripik impor LED
Tegangan Rated DC3.7V
Daya Rated 5W
Ukuran φ48*170 MM
Bobot 250G

Fitur

  • Sumber cahya nganggo LED padhang dhuwur sing diimpor, sing hemat energi lan efisiensi dhuwur.Jarak penyinaran efektif saka jinis A bisa tekan luwih saka 250 meter, lan cahya kuwat lan cahya banget bisa bebas ngalih.
  • Desain sing disegel kanthi lengkap, anti banyu nganti 1 meter.Baterei nganggo baterei lithium ramah lingkungan kanthi kapasitas dhuwur kanthi umur dawa lan tingkat discharge sing sithik.
  • Nihan nduweni perawatan anti-selip jero, sing entheng lan ayu;Saliyane tangan-dianakaké, sampeyan uga bisa milih kanggo nindakake lanyard buntut utawa Pundhak tali dawa.
  • Ngisi daya, discharging, lan arus konstan nganggo kontrol cerdas chip, macem-macem proteksi, aman lan efisien.

Ringkesan

Baterei anyar utawa baterei sing wis suwe ora digunakake bisa uga ora bisa diaktifake kanthi lengkap amarga bahan aktif.Umume, loro utawa telung siklus pangisian daya saiki (0.1C) lan perawatan discharge dibutuhake sadurunge digunakake kanggo nggayuh kapasitas nominal.Baterei sing ora digunakake kanggo dangu kudu disimpen ing negara daya.Umume, bisa disimpen sawise ngisi daya 50% nganti 100%.Disaranake ngisi baterei saben telung sasi sapisan kanggo mulihake kapasitas jenuh.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita