banner1
banner2
banner3
banner01
about bg

bab-taiyi

babagan awake dhewe

Chengdu Taiyi Energy Technology Development Co., Ltd.

Perusahaan lulus China Quality Assurance Center GB/T 19001-2016/ISO 9001:2015 sistem manajemen mutu, GB/T 28001-2011/OHSAS 1801:2007 sistem manajemen kesehatan dan keselamatan kerja, GB/T 24001-2016/ISO 14001 : Sertifikasi sistem manajemen lingkungan 2015, menang judhul "Kualitas Produk Berkualitas, Perusahaan Puas Pelanggan" ing Provinsi Sichuan.

liyane
  • national patent
    paten nasional
    76+
  • worldwide agency
    agensi donya
    80+
  • company staff
    karyawan perusahaan
    300+

Akeh jinis produk

produk kita

  • Ex-bukti Lighting Series
  • Mobile Ex-bukti Lighting
  • Kotak bekas bukti
  • Aksesoris bekas bukti
  • Produk liyane

Mobile Ex-bukti Lighting

Kotak bekas bukti

  • application_more
    listrik
    Peralatan lan aksesoris sistem kontrol listrik
    listrik
    Peralatan lan aksesoris sistem kontrol listrik
    listrik
    Electrical
  • application_more
    Situs konstruksi gas alam
    Peralatan lan aksesoris sistem kontrol listrik
    listrik
    Peralatan lan aksesoris sistem kontrol listrik
    listrik
    Electrical
  • application_more
    Pengeboran lenga
    Peralatan lan aksesoris sistem kontrol listrik
    listrik
    Peralatan lan aksesoris sistem kontrol listrik
    listrik
    Electrical
  • application_more
    pom bensin
    Peralatan lan aksesoris sistem kontrol listrik
    pom bensin
    Peralatan lan aksesoris sistem kontrol listrik
    pom bensin
    gas station
ad-bg
  • Affordable Rates

    Tarif Terjangkau

    Instalasi teknisi ing omah tradisional sistem keamanan omah dadi kurang.

  • 24/7 Support

    Dhukungan 24/7

    Otomasi omah minangka tren sing tuwuh kanthi cepet ing antarane sing duwe omah lan perusahaan keamanan omah.

  • Trustworthy

    Bisa dipercaya

    Akeh sing duwe omah sing duwe sistem keamanan omah ora tau sisteme mati.

  • Expert Staff

    Staff Ahli

    Saben taun tim ing Tinjauan Sistem Keamanan.com ngevaluasi maneh dhaptar keamanan paling apik.

news_bg
05/1922
news_bg
01/1022
news_bg
11/1721

Omah & Perabot

warta perusahaan

mangertos

perlu-a-solusi

Hubungi Kita Kanggo Paling Apik Apa sampeyan pengin ngerti luwih lengkap, Kita bisa menehi jawaban
Kirimi E-mail

Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita